2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 125 پست

صبح زود بعد نماز تند همه جارو تمیز کن بعدم ناهارو شامو یک غذا بپز یعنی ناهارو دوبرابر بپز برای شام یک ساعتی رو هم معین کن مثلا شیش عصر که همه باهم باید خونه رو تمیز کنیم حالا هر کسی با توجه به سنش کاری انجام بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم یه مدت بیخیال خونه باش چون‌واقعا من‌با یه‌بچه‌جونم‌در میاد تا تمیز‌کنم سعی‌کن‌۱۰ شب بخوابونیشون‌که‌یکم‌وقت‌داشته‌باشی استراحت‌کنی خودت که سرحال‌باشی‌بهتر به‌بچه ها می رسی؟ مامانی مادر شوهری کسی‌نداری‌کمکت‌کنن؟

عزیزم

درکت می‌کنم

منم یه ۵ساله و یه ۲ساله دارم

یه مقدار حساسیتم رو در مرتب بودن همیشگی خونه آوردم پایین

بچه‌ها رو هم عادت دادم که با همدیگه بازی کنن

شما الان نوزاد داری،سخته واقعا

اگه می‌تونی یه جوری برنامه بریز که شب زود بخوابین،خودت خیلی استراحت لازمی

سلام عزیزم با تمام وجود درکت میکنم چون من چهار تا دارم و هر چی جمع میکنم تموم نمیشه ولی همین دیر خوابیدن ها مون خیلی عقب میندازه ما رو.و همون شادابی رو میگیره .از طرفی انکار منتظر فرصتی شب بچه ها خواب باشند یه کم واسه خودم باشم

خدایا خودمو بهت میسپارم
باید یه آدم مطمئن پیدا کنی تو کارای خونه کمکت کنه

اتفاقا همین امشب با شوهرم همین صحبت بود. میگه پای کسی رو تو خونه باز نکن خطرناکه.  ولی خودم یکی رو میشناسم که چند بار اومده خونه فامیل و مامانم و تمیز کرده قابل اطمینانه. ولی راضی نمیشه. میگه درست نیست

منم شرایطم مثل شماس تایکسال دیگه اوضاعت از اینی که هستی ۵۰ درصدبهترمیشه 

بچه های بزرگتر حتما مشغول کن کلاس زبان باشگاه مهد 

توخونه هم بازی های مختلف دوتایی کنن که شمابیشتر وقتت برای نوزاد الان

ولی فراموش نکن روزی نیم ساعت هم شد واسه دوتای اولی وقت بذار موفق باشی بانو

کمکی بگیر

کمکی و ماشین ظرفشویی و لباسشویی اتوماتیک اگه نداری،پلو پز،خوردکن های کوچیک که همه کار میشه باهاش کرد که فقط مثلا خیار گوجه و وسایل سالاد بزاری داخلش با یه دکمه خودش خورد کنه

دیگه مردی که کمکی نمیده و توجیهش کار کردنه،زن باید پولشو برای راحتیش ببینه دیگه

دختر ۶ ساله ام تقریبا خوبه. ولی هر چی تنظیم میکنم خوابشون مرتب نمیشه. مخصوصا پسرم که ۳ سالشه ب ...

برقارو خاموش کن ساعت ده بگو وقت خوابه فرداشم هشت بیدارشون کن عصر باز بگو یکی دو ساعت بخوابین

جدی باید برخورد کنید

عادت کنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چرا اینقدر پشت هم اوردی ؟ کاری نمیشه کرد خواهر یه مدت همینه تا یکم بزرگ شن

اون دوتا اول و خواستم و کاملا همه چی مرتب بود. اما سومی دیگه با وجود قرص خودش و رسوند. البته خداروشکر ، ولی سخته

فقط به خودت آسیب نزن .

بخواب استراحت کن .

کار خونه همیشه هس همیشه 

تموم شدنی نیست اصلا .

به خودت ظلم نکن .‌زیاد بشوری بسابی کسی نمیگه به به .

مرتقب سلامتیت باش .‌ فقط غذاشونو اماده کن  و بشورشون .‌

مردا قدر نمیدونن . خانواده شوهرهم هیچ قدر نمیدونن 

پس خودت  راحت باش 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم واقعا خسته نباشی چون فاصله سنی جوجه هات زیاد نیست باید تا یه مدتی که از اب و گل دربیان این سختی ها و خستگی ها رو به جون بخری 

فقط عزیزم میتونم اینو بگم با داشتن سه تا بچه بدون کمک برنامه ریزی واقعا سخته تنها کمکی که میتونی به خودت بکنی اینه که همش دنبال تمیزی کامل خونه نباشی گاهی اوقات غذا ساده یا حاضری هم بود اشکال نداره صد خودت رو نزار برای تمیزی  و کارای خونه هر کاری از دستت بر میادو توانایی شو داری انجام بده از خودت توقع زیاد نداشته باش دیگران رو هم عادت به توقع زیاد نده ببشتر تایم و تمرکزت رو بزار روی ارامش و سلامت روح و روان خودت و بچه ها و برنامه ریزی برای رشد و بازی کردنشون 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹