2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3386 بازدید | 125 پست
خیلیییییی سخته خب.... صب زود بیدار شو کاراتو بکن

همسر منم همین و میگه ، ولی وقتی مثلا یکی از بچه ها ۱ شب بخوابه به هر دلیلی منم مجبورم باهاش بیدار بمونم ، چون کوچیکن و احتیاج به مراقبت دارن. صبح بیدار شدن خیلی سخته . ولی راه حل خوبیه ، حداقل سختیش می ارزه

نمیشه منم همین شرایطم صبح زود فوری ی چیز صدا بده بیدار میشن

نمیدونم من تجربه ندارم فقط همین به ذهنم رسید😬

کلا از بچه داری میترسم فوبیای عجیبی شده واسم 

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی پسر س ساله دارم ک‌کلا خواب براش تعریف نشده اگ‌کسی راهکار داره بگه چیکار کنم وقتی بیداره خودش با خودش بازی کنه همش میگه مامان تو هم بیا بازی کن بسکه باهاش بازی کردم با بچه ها دوست نداره بازی کنه میگه تو هم حتما باش .ب کارام نمی‌رسم چون همش تو اتاق پسرم مشغول بازیم 

همسر منم همین و میگه ، ولی وقتی مثلا یکی از بچه ها ۱ شب بخوابه به هر دلیلی منم مجبورم باهاش بیدار بم ...

کاش پشت هم نبودن یکم فاصله داشتن🥺

ببین مثلا نمیتونی بزرگه رو بفرستی مهد؟ فک کنم دوتاشون میشه برن مهد

منم ی پسر س ساله دارم ک‌کلا خواب براش تعریف نشده اگ‌کسی راهکار داره بگه چیکار کنم وقتی بیداره خودش ب ...

چون تحرک کافی ندارند انرژی تخلیه نمیشه ازون طرفم اگه از وقت خوابم‌ بگذره دوباره بد خواب میشن

خدایا خودمو بهت میسپارم
الهی خیر بچه هاتو ببینی اما کودکستان راه انداختی😁خواهشا مواظب باش چهارمی رو دیگه نیاری

ممنون.🌹 لطفا دعا کن خدا به هر کی میخواد بده ، روش جلوگیریم و عوض کردم ، انشاالله خدا بهم رحم کنه ، سزارین هم بود سه تا

من ک آسفالت شدم رسما دوتا دارم چهارسال و سه سال 

روزای اولشون خیلی سخت بود؟ 

یکی سختتره یا دوتا؟

چرا پشت سر هم میارید؟ 

سوال شد ها ببخشید تو پروسه بچه داریم و میترسم خیلی خیلی زیاد

همسر منم همین و میگه ، ولی وقتی مثلا یکی از بچه ها ۱ شب بخوابه به هر دلیلی منم مجبورم باهاش بیدار بم ...

من‌ گاهی شب کارامو میکنم صبج ک پامیشم همه جا مرتبه ی جارو هم میرنم تمام میرم سراغ ناهار . حداقل سعی میکنم آشپزخونه شب مرتب کتم

عصر بعد ناهارم ی کم با دخترم بازی می‌کنم خونه مرتب میکنم میبرمش پارک خسته بشه 

چون تحرک کافی ندارند انرژی تخلیه نمیشه ازون طرفم اگه از وقت خوابم‌ بگذره دوباره بد خواب میشن

از یازده صب تا دوازده شب بکوب بیداره بهش میگم کاش جات بودم روزی ده بار می‌خوابیدم 

از یازده صب تا دوازده شب بکوب بیداره بهش میگم کاش جات بودم روزی ده بار می‌خوابیدم 

دختر منم ۱۰ صبح تا خود ۱۱ ۱۲  

من ک عصر میبرم پارک ی کم خسته بشه بیاد خونه شام بخوره دیگه تا ۱۲ خواب عمیق باشه