2777
2789
عنوان

سه تا بچه کوچیکم

3386 بازدید | 125 پست

سه تا بچه ی کوچیک دارم ۶ ماهه ۳ ساله و ۶ ساله.

بند بند بدنم درد میکنه از خستگی ، مخصوصا این دو روز که مریض هم بودن. واقعا چطور برنامه ریزی کنم که هم خونه مرتب باشه ، هم غذاشون خوب و به موقع باشه، هم اینکه از نظر روحی شاد باشن.

با وجود همسری که ۹ صبح میره سر کار تا ۸ شب و کمک نمیکنه و کارش سخته .

خواهرانه راهکار بدین زندگیم یکم آسونتر بشه

بچه های بزرگترو تشویق به کمک و همکاری کن

تایم خواب و بیداریشون تنظیم کن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خسته نباشی

حتما مکمل مصرف کم قرص آهن کلسیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الهی خیر بچه هاتو ببینی اما کودکستان راه انداختی😁خواهشا مواظب باش چهارمی رو دیگه نیاری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خواهر من ی دونه دختر ۴ ساله دارم زندگیم رو هواس صبح تا شب بشور بساب جمع کن جارو بزن 

من یکی نمیتونم راهکار بدم🤣🤣🤣خودم تو کار خودم موندم 

همسرم ۹ صبح تا ۸ سرکاره 

تعطیلات هم باغ باباش یا اضافه کاری 

بچه های بزرگترو تشویق به کمک و همکاری کن تایم خواب و بیداریشون تنظیم کن

دختر ۶ ساله ام تقریبا خوبه. ولی هر چی تنظیم میکنم خوابشون مرتب نمیشه. مخصوصا پسرم که ۳ سالشه با تمام خستگیش برای خوابیدن مقاومت میکنه

بهترین راه اینه به خودت سختی ندی توی مرتب کردن خونه میگن بچه یادش نمیمونه خونه چقدر مرتب بوده ولی یادش میمونه شما چقدر کنارش بودی...نهایتا شب که دوتاشون خوابیدن مرتب میکنی اینطوری فک کنم خودتم راحت تر باشی البته درک میکنم خیلی سخته ها‌..مادری خواهری کسی کمکت نمیکنه هر از گاهی؟