بند بند بدنم درد میکنه از خستگی ، مخصوصا این دو روز که مریض هم بودن. واقعا چطور برنامه ریزی کنم که هم خونه مرتب باشه ، هم غذاشون خوب و به موقع باشه، هم اینکه از نظر روحی شاد باشن.
با وجود همسری که ۹ صبح میره سر کار تا ۸ شب و کمک نمیکنه و کارش سخته .
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الهی خیر بچه هاتو ببینی اما کودکستان راه انداختی😁خواهشا مواظب باش چهارمی رو دیگه نیاری
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بهترین راه اینه به خودت سختی ندی توی مرتب کردن خونه میگن بچه یادش نمیمونه خونه چقدر مرتب بوده ولی یادش میمونه شما چقدر کنارش بودی...نهایتا شب که دوتاشون خوابیدن مرتب میکنی اینطوری فک کنم خودتم راحت تر باشی البته درک میکنم خیلی سخته ها..مادری خواهری کسی کمکت نمیکنه هر از گاهی؟