بند بند بدنم درد میکنه از خستگی ، مخصوصا این دو روز که مریض هم بودن. واقعا چطور برنامه ریزی کنم که هم خونه مرتب باشه ، هم غذاشون خوب و به موقع باشه، هم اینکه از نظر روحی شاد باشن.
با وجود همسری که ۹ صبح میره سر کار تا ۸ شب و کمک نمیکنه و کارش سخته .
صبح زود بعد نماز تند همه جارو تمیز کن بعدم ناهارو شامو یک غذا بپز یعنی ناهارو دوبرابر بپز برای شام یک ساعتی رو هم معین کن مثلا شیش عصر که همه باهم باید خونه رو تمیز کنیم حالا هر کسی با توجه به سنش کاری انجام بده
عزیزم یه مدت بیخیال خونه باش چونواقعا منبا یهبچهجونمدر میاد تا تمیزکنم سعیکن۱۰ شب بخوابونیشونکهیکموقتداشتهباشی استراحتکنی خودت که سرحالباشیبهتر بهبچه ها می رسی؟ مامانی مادر شوهری کسینداریکمکتکنن؟
سلام عزیزم با تمام وجود درکت میکنم چون من چهار تا دارم و هر چی جمع میکنم تموم نمیشه ولی همین دیر خوابیدن ها مون خیلی عقب میندازه ما رو.و همون شادابی رو میگیره .از طرفی انکار منتظر فرصتی شب بچه ها خواب باشند یه کم واسه خودم باشم
زندگی رو سخت نگیر فقط به تغذیه و مرتب بودن ظاهرتون برس تفریح کنید بهم ریختگی زندگی رو زیاد وسواس نداشته باش چون واقعا فایده نداره سلامتی خودتون مهم تره
اتفاقا همین امشب با شوهرم همین صحبت بود. میگه پای کسی رو تو خونه باز نکن خطرناکه. ولی خودم یکی رو میشناسم که چند بار اومده خونه فامیل و مامانم و تمیز کرده قابل اطمینانه. ولی راضی نمیشه. میگه درست نیست
کمکی و ماشین ظرفشویی و لباسشویی اتوماتیک اگه نداری،پلو پز،خوردکن های کوچیک که همه کار میشه باهاش کرد که فقط مثلا خیار گوجه و وسایل سالاد بزاری داخلش با یه دکمه خودش خورد کنه
دیگه مردی که کمکی نمیده و توجیهش کار کردنه،زن باید پولشو برای راحتیش ببینه دیگه
عزیزم واقعا خسته نباشی چون فاصله سنی جوجه هات زیاد نیست باید تا یه مدتی که از اب و گل دربیان این سختی ها و خستگی ها رو به جون بخری
فقط عزیزم میتونم اینو بگم با داشتن سه تا بچه بدون کمک برنامه ریزی واقعا سخته تنها کمکی که میتونی به خودت بکنی اینه که همش دنبال تمیزی کامل خونه نباشی گاهی اوقات غذا ساده یا حاضری هم بود اشکال نداره صد خودت رو نزار برای تمیزی و کارای خونه هر کاری از دستت بر میادو توانایی شو داری انجام بده از خودت توقع زیاد نداشته باش دیگران رو هم عادت به توقع زیاد نده ببشتر تایم و تمرکزت رو بزار روی ارامش و سلامت روح و روان خودت و بچه ها و برنامه ریزی برای رشد و بازی کردنشون
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹