2777
2789

دقیقا ما تو دهکده جهانی بزرگ شدیم

طبیعتا امکانات،اطلاعات و دسترسیمون خیلی بیشتره

ولی اعتیاد به فضای مجازی منم نابود کرده

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ما تو دهکده جهانی بزرگ شدیم طبیعتا امکانات،اطلاعات و دسترسیمون خیلی بیشتره ولی اعتیاد به فضا ...

آره دقیقا  الان اگه نگا کنی خیلیا اعتیاد دارن به اینترنت اگه یکی اینارو بزاره کنار و فکرش رو بزاره رو هدفش بهش میرسه

کجا آسونه؟؟؟ تو هر رشته یا زمینه ای کار کنی هزاران نفر قبلا توش دست داشتن

منظور من اینه که الان خیلیا سرشون با اینترنت مشغوله اگه یکی بین اینا تمرکزشو بزاره  رو هدفش بهش میرسه

آره رقبا خیلی درگیر این فضای غیرواقعین

منتها از نوع مخربش

برنده واقعی کسیه که از این فضا به نفع خودش استفاده کنه

در راستای هدفش

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

میبینی...

اینجا خیلی کسی سمت موفقیت نمیاد

تو دنیای واقعیم همین شکله

کمتر کسی حاضر میشه کل زندگیشو وقف هدفش کنه

جملت مسخرست فکر میکنی همینکه حواس پرتی نباشه میشه موفق شد درحالی که اون فقط قسمت اول ماجراست... هیچو ...

تو حالا تلاشی برا هدفت کردی یا فقط ادعا داری که همه چی سخته  ،قبول دارم یکم سختی هست ولی چیکار کنیم فقط انرژی منفی به خودمون بدیم

آره رقبا خیلی درگیر این فضای غیرواقعین منتها از نوع مخربش برنده واقعی کسیه که از این فضا به نفع خو ...

آره دقیقا منظور منم همینه 

نمیدونم چرا بعضیا گارد گرفتن نسبت به این جمله

جملت مسخرست فکر میکنی همینکه حواس پرتی نباشه میشه موفق شد درحالی که اون فقط قسمت اول ماجراست... هیچو ...

ولی نه ما و نه هیچ کدوم از افرادی که در حال حاضر روی کره زمین نفس میکشن

از این موضوع که چه دوره ای از زمان از همه یدتر بوده خبر ندارن

این دنیا خیلی قدمت داره...

آره دقیقا منظور منم همینه  نمیدونم چرا بعضیا گارد گرفتن نسبت به این جمله

منم یه تاپیک راجب پیشرفت زدم و سعی کردم توش ذهن بقیه رو راجب سبک زندگیشون به چالش بکشم

همون اول خیلیا گارد گرفتن

با خودم گفت شاید بد بیانش کردم