2777
2789
بله منم معتقدم برای نسل جدید کنار گذاشتن گوشی تقریبا غیرممکنه... ولی کنترلش هم بشدت لازمه. درسته!! ...

اگه ناراحت شده ازش معذرت میخوام من امروز واقعا روز بدی داشتم حرفای استارتر هم که خوندم واقعا برام سنگین بود

Entp💅

🌹💞 فقط در زمینه کنکور نیست، خودم کنکور دارم واقعاااا فشار رومه قبول دارم این شیوه برگذاری منطقی ن ...

با حرفات موافقم به غیر از یه قسمتش...

چرا فکر میکنید نهایی ها خوب نیستن؟!

نمیدونم این ماجرای تقلب چیه ولی امتحانا به سبکی طراحی شدن که بشدت ریز سوال میدن و تقلب یا حفظ کردن اون همه سوال غیرممکنه

از طرفی تاثیر معدل به نفع دانش آموزاییه که سبک خواندن تشریحی قوی دارن و خیلیا راضین

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان