اره ۳ ماه خودمو پاره کردم تو این مدت شاید تو کل روز ۲ ساعت وقت برای خودم گذاشتم بقیشو برای درسام گذاشتم که امسال بتونم نهایی هامو عالی بدم. تو بعضی از امتحانام خوب بودم ولی تو چندتاشون سر چندتا سوتی مسخره حسابی نمرم کشید پایین همین امروز ادبیاتی داشتم که ضریبش خیلی بالا بود ولی بخاطر چندتا بی دقتی و استاندارد نبودن یکی دوتا از سوالا احتمالا نمرم ۱۸ بشه الان شاید بگی ۱۸ عالیه ولی برای اون هدفی که من داشتم اصلا کافی نیست برای اون زحمتی که این ۳ ماه کشیدم اصلا کافی نیست. حالا از اونور تو خیلییییییی از حوزه های امتحانی تقلب میشه و این بیست و پنج صدم هایی که من با جونم به دست آوردم یسریا خیلی راحت تقلب میکنن... خب الان این عدالت نیست من زحمتو کشیدم ولی بخاطر این سیستم جدیدی که برای امتحانا گذاشتن حق من و امثال من خیلی ضایع شد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قبلا تو سیستم آموزشی فقط یه کنکور بود که با شرایط امنیتی نسبتا بالا برگزار میشد و خیلی تقلب توش کم بود اما الان ۱۰ تا امتحان نهایی اضافه کردن که هیچ امنیتی نداره هیچ اصلا استاندارد هم نیست
اره ۳ ماه خودمو پاره کردم تو این مدت شاید تو کل روز ۲ ساعت وقت برای خودم گذاشتم بقیشو برای درسام گذا ...
میدونم الان عصبانی هستی و بهت حق میدم
ولی مسبب مشکلاتت این خانوم و تاپیکش نیست
فقط میخواست کمی حس مثبت به بقیه بده
راجب امتحانت هم باید بگم فکر میکنم مشکلت توی حل کردن نمونه سوال باشه
سعی کن بیشتر از خودت امتحان بگیری تا بی دقتیت برطرف بشه
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
رفتم خوندم تاپیکتو خیلی خوب گفته بودی مشکل از بعضی آدماست که نمیخوان خودشون رو تغییر بدن و فقط غر م ...
سبک پیشرفت من انتقادیه
من نه فقط از بقیه بلکه حتی از خودمم انتقاد میکنم
پیشرفت دقیقا همونجایی آغاز میشه که مشکلی وجود داره
༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.
اره ۳ ماه خودمو پاره کردم تو این مدت شاید تو کل روز ۲ ساعت وقت برای خودم گذاشتم بقیشو برای درسام گذا ...
آره کاملا درکت کردم چون منم کنکوری بودم و این روزا رو کشیدم چقدر اعصابم خورد میشد سر همین تقلب ها و ......
۳ سال از عمرم به هدر رفت به خاطر این راه اشتباه چونکه طوری تو ذهنمون القا کرده بودن که فقط تجربی خوبه فقط تو اون راه پیشرفت هست در حالی که من استعدادم تو یه رشته دیگه بود الان من دانشگاه که میرم اکثرا ۳ سال ازم کوچیکن و یکم ناراحت میشم که دیر رفتم ولی دیگه نمیخوام به خودم انرژی منفی بدم از نو شروع کردم .دلیل اهمال کاری ام تو کنکور هم بی انگیزگی و همین اینترنت و تنبلی بود شاید اگه منم درست و حسابی میخوندم قبول میشوم چون شاگرد بدی نبودم
میدونم الان عصبانی هستی و بهت حق میدم ولی مسبب مشکلاتت این خانوم و تاپیکش نیست فقط میخواست کمی حس ...
من گاری به قصد ایشون ندارم ولی اینکه بگن موفقیت تو نسل یعنی فقط گوشیتو بزاری کنار و تلاش کنی خیای برداشت سطحی و احمقانه ایه شایدم بخاطر این باشه که خودشون این مسیرارو تجربه نکردن در کل تو ایران موفق شدن اگه به ۱۰ تا عامل بستگی داشته باشه فقط یکیش تلاشه بقیش چیزای دیگس...
راجب نمونه سوال هم واقعا چیزی نمونده بود که حل نکنم ولی خب شرایط خوب پیش نرفت دیگه
آره کاملا درکت کردم چون منم کنکوری بودم و این روزا رو کشیدم چقدر اعصابم خورد میشد سر همین تقلب ها و ...
خب پس خودتم این شرایطو داشتی ولی اینو بدون اگه اونموقع پنج درصد تقلب میشد الان رسیده پنجاه درصد بخاطر این سیستم جدید... از طرفیم نمیتونم خودمو تو رشته دیگه ای تصور کنم چون همه تلاشم تا الان برای همین بوده الان چطور برم دنبال یه کار دیگه
فقط در زمینه کنکور نیست، خودم کنکور دارم واقعاااا فشار رومه قبول دارم این شیوه برگذاری منطقی نیست ولی خب کاری از دستمون برنمیاد، اگه بشینیم غر بزنیم دو نفر دیگه میخونن و ما جا میمونیم
این موضوع تو زمینه های دیگه ام هست به نظرم، اکثر این نسل تنبلن، برای ساده ترین چیز ها تلاش نمیکنن، راحت طلبن
من گاری به قصد ایشون ندارم ولی اینکه بگن موفقیت تو نسل یعنی فقط گوشیتو بزاری کنار و تلاش کنی خیای بر ...
بله منم معتقدم برای نسل جدید کنار گذاشتن گوشی تقریبا غیرممکنه...
ولی کنترلش هم بشدت لازمه.
درسته!!!تلاش فقط قسمتی از مسیره ولی مهمترین قسمت.
احمقانه؟! امیدوارم استارتر ناراحت نشه بابت بیانت.