2777
2789
عنوان

بچه ها ممنون میشم نظر بدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 37 پست
والا بود،،ولی این حرکاتش رو میبینم دلم میلرزه،چن وقته پیشم با دوستش که پسره همکلاسیشم هس،تو حیاط نشس ...

دگه به فرهنگت نمی خوره از الان تمومش کن یه جوری که دلش نشکنه واسش توضیح بده منطقی چون بیشتر بمونی بیشتر ولبسته ات میشه 

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
خوبه  که پنهون کار نمیکنه، ولی خواهر  خوب من،خیانتم کرد بیاد بگههه! ایا تاثیرش کم میشه ،خ ...

اگه خیانتشو ترک نکرد به نظرم تموم کن 

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد درصد نمیشه پسش داد،واکنششو میخواستم ببینم،که برگشته قبولش کرده!!!!واقعااا کار درستی کرده!

مفته دیگه حالا نمیخاد با پسره دوست شه کههه

بذار پسره ضرر بخوره تادرس عبرت بشه به دوس دختر بقیه پیشنهاد نده 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

مرسی بابت نظراتت❤ داره تموم میشه اگه خدا بخواد

خیانتم میکنه؟؟؟؟

خداوکیلی باهاش نمون ارزش خودتو پایین نیار به خاطر یه خیانکار 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

خیانتم میکنه؟؟؟؟ خداوکیلی باهاش نمون ارزش خودتو پایین نیار به خاطر یه خیانکار 

ولی این حرکاتش رو میبینم دلم میلرزه،چن وقته پیشم با دوستش که پسره همکلاسیشم هس،تو حیاط نشستن با هم سیگار کشیدن،میگم چرااا باهاش نشستی ،میگه دوستیم،از فیلترام رد شده ،پسر اونطوری نیس و فلان،،،اخه من چی بگممم😥

اینو خیانت حساب کنم یانه؟!

ولی این حرکاتش رو میبینم دلم میلرزه،چن وقته پیشم با دوستش که پسره همکلاسیشم هس،تو حیاط نشستن با هم س ...

نه این خیانت حساب نمیشه ولی میدونی چی بده 

اینکه میدونه شما بدت میاد  و بهش چند بار گفتی که بدت میاد باز در ارتباطه باهاشون  و به کارش ادامه میده اهمیت نداده

تو رابطه ارامش طرفین خیلی مهمه ولی اینجور که معلومه شما ارامش ندارین