2777
2789
عنوان

بچه ها ممنون میشم نظر بدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 37 پست
واقعااا گرفته

باور نکن اونقدر احمق نیست بیاد به توبگه دوستی  تون بهم بخوره  برای حرص دادنت گفته

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
واقعااا گرفته

میدونم ولی بنظرم قصدش تلنگر به تو بوده

کلا حرکتش رو نپسندیدم

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه هر دو ۲۳ سالمونه

پس چقدر عین بچه ها رفتارمیکنیییید😐💔تروخدا ب این بچه الکی گیر نده

ببین اگه واقعاااااا میخوایش و واسه یکی دوروز نیست و اونم همین حس متقابلو داره بشین باهاش حرف بزن خط قرمزاتونم بگید. 

واسه اونایی ک میخوان ریپ بزنن ب قران هیچ تجربه ای ندارم این نظرات خود ب خود از ذهنم رد میشه😂😂😂💔💔

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

اون وقت لانگ چیه

دوستی بین ایران و امریکا🤣یعنی فاصله دور

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
شک منم رو همین پایبندی شه دگ،چرا اصلا باید قبول کنه

اگ ب عنوان رفیق باشه مشکلی نداره ولی اگه دلش نخوادت بهتره زودتر تمومش کنی.... چون هی بهانه ها بیشتر میشه و نودش ی روزی تموم میکنه

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

شک منم رو همین پایبندی شه دگ،چرا اصلا باید قبول کنه

ایا واقعا قصدت ازدواج هست باین دختر یا چی؟اینو بگو 

تنها ایرادش نمیدونم یا خوبیش همینه،هر چی میشه رو میاد میگه

خوب منم به شوهرم میگم از یه جهت خوبه که صداقت داره میاد میگه بهت پنهون کاری بلد نیست

ایا واقعا قصدت ازدواج هست باین دختر یا چی؟اینو بگو 

والا بود،،ولی این حرکاتش رو میبینم دلم میلرزه،چن وقته پیشم با دوستش که پسره همکلاسیشم هس،تو حیاط نشستن با هم سیگار کشیدن،میگم چرااا باهاش نشستی ،میگه دوستیم،از فیلترام رد شده ،پسر اونطوری نیس و فلان،،،اخه من چی بگممم😥

خوب منم به شوهرم میگم از یه جهت خوبه که صداقت داره میاد میگه بهت پنهون کاری بلد نیست

خوبه  که پنهون کار نمیکنه،

ولی خواهر  خوب من،خیانتم کرد بیاد بگههه! ایا تاثیرش کم میشه ،خب نه مسلما

برا لانگ ادکلن 6میلیونی میگیرن

نه یه پسر دیگه از هم شهریاش فکرکنم گرفته