2777
2789
عنوان

اگه کسی ....

57 بازدید | 5 پست

اگه متوجه بشین یه نفر نه سال تموم با احساستون بازی کرده، موقعی که شما از حستون بهش میگفتین ، پشت سرتون مسخرتون میکرده ، اگه بعد این همه سال فقط چند روز باشه که متوجه شدین ، چه حسی بهتون دست میده؟ چیکار میکنین؟ 

پ. ن .اصلا چرا ادما اینطورین، من نمیدونم تو که میدونی از من متنفری پس چرا ادای ادمهای خوبو در میاری، که چی ، به چی رسیدی ، الان از دلم من فقط یه زمین سوخته مونده و بدتر از همه که دبگه نسبت به همه بی اعتماد شدم

⁦⁩⁦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین بلا رو دخترخالم سرم اورد 

چندسال مث اجیم میدونستمش و از هر راز و مشکلم خبر داشت

همه بم میگفتن پشتت بد میگه انقد اعتمادش داشتم باور نکردم

اما بعدها چیزایی که فقط اون از من میدونست رو از زبون بقیه شنیدم  و با ابروم بازی کرد 

دلم شکست و فقط واگذارش کزدم به خدا

چند روز بعد چنان ابرویی ازش رفت توی کل فامیل و آشنا و غریبه که مامانش و باباش از این شدت بی ابرویی گریه میکردن 

همین بلا رو دخترخالم سرم اورد  چندسال مث اجیم میدونستمش و از هر راز و مشکلم خبر داشت همه بم م ...

میدونم چی میگی اصلا قابل درک و وصف برای کسی نیست، نه میتونی از طرف متنفر بشی، نه میتونی دوستش داشته باشی

⁦⁩⁦