2789
عنوان

بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 89 پست
بچه من دختر خالم 17/18سالگی با کسی که 12سال بزرکتر بود ازدواج کرد چطور  اون این هوه خاستگار داش ...

از داخل زندگیش خبر داری ؟ اون الان نمی‌فهمه همه چیز رو به بازی میگیره یک مدت دیگه که غرق مشکلات زندگی شد تازه می‌فهمه چی به چیه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

از داخل زندگیش خبر داری ؟ اون الان نمی‌فهمه همه چیز رو به بازی میگیره یک مدت دیگه که غرق مشکلا ...

دختر خالم الان ده ساله که ازدواج کرده تا الانم مشکلی  نداشت دختر فامیلمون  خبر ندارم بعدش دختر خالن خونشون نزدیک به ماست ازهمم خبر داریم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاهلی هزار جور مسئولیت داره معلومم نیست راست گفته باشه حوصله این همه کار و مسئولیت داری

ککدوم مسعولیت خانه داری غذا پختن مگه من الان انجام نمیدم 

اون خانم بعدا میفهمه چه اشتباهی کرده ازدواج یه مسیولین خیییلی سنگینه  الان بهترین دوران ت هست ...

سن ازدواج  توشناسنامه 14ساله  چرا باید  حسرت زندگی متاهلی بخورم خب تجربه کنم 

عزیزم چرا به اون یک دختر که ۱۷ سالشه و ازدواج کرده گیر دادی  زندگی که فقط بخور و بخواب و بوس و ...

هعیی عزیزم 

چرا اکثر ادماب که ازدواج کردن خوشبخت شدن پولدار شدن منم دلم میخاد 

فقط میدونم فکر گناه و دوستی نکن که بیشترش ضربه و از چاله به جاه افتادنه بقیه اشم صبوری کن انشالله بر ...

ااان پس شوهر کنم دیگ

ببین ازدواج به خودی خود بد نیست اما آدمی که میاد تو زندگیت مهمه کی باشه ازدواج خوب با آدم درست خیل ...

خیلی دیره؟ 

هعیی عزیزم  چرا اکثر ادماب که ازدواج کردن خوشبخت شدن پولدار شدن منم دلم میخاد

من که نمیگم ازدواج بده یا هرکسی ازدواج کنه بیچاره میشه 

همه دخترا دوست دارن ازدواج کنند 

ولی فعلا تا زمانی که وقتش برسه شما به فکر درسات باش برای آینده ات هدف بذار و واسش تلاش کن 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

اونا افتادن توی چاه شماهم دوست داری بیفتی؟ کسی که از دختر زیر ۱۸ سال خواستگاری میکنه یک آدم بیشعور ...

احمقه حصرت فاطمه  چی منم دلم پیشرفت میخاد میخام ازدواج  کنم تا با کسی که باشم زندگی خوبی داشته باشم بتونم زندگی کنم.... 

پدرمادرا فقط خون بچه هاشونو تو شبشه مبکننن 

شما خبر داری من هر شب ج ق میزنم  

بعصی وقتا از حال بد گریه میکنم از بی توجهی از نداشتن کسی 

اصلا اینا به کنار با خود ار زایی چیکار کنم 

از پس خود ارزایی کردن لبه ها ورژان دو تی که شدن 

حتما باید بالا 25داشته باشم 

وقتی خود خانوادم میگن  یکاری کن پسر عممت بگیره ترو چی؟ 

تنها امیدشون اینکه اون منو بگیره  

که نمیگیره  

طرف پولدار همه داره چرا منو بگیره  من یه دختر خوشگل  میگیره

من که نمیگم ازدواج بده یا هرکسی ازدواج کنه بیچاره میشه  همه دخترا دوست دارن ازدواج کنند  ...

دوستت ندارم دبیرستان بمونم هرار دفعه خاستم برم هنرستان کخ فقط یه دیپلم بگیرم 

ولی خانوادم  نمیزارن میگن باید دکتر بشی باید پزشکی قبول بشی که پسر عمت بگیره ترو 

من موندم این نمیخاد منو شماها چرا زور میکنید  خب پولداره بلید یه دختر خوشگل  پیدا کنه ن من ادمای پولداذ دنبال دختر خوشگلن نه هر دختر  زشتی شبیه من  چهارتا زنگ تبریک عید کفتن یعنی خاطرخاه منه  یا مثلا بیاد عمم بگه عکس  دخترتپ بفرست نشون پسرم بده یعنی منو میخاد نه احتمالا  با یه دختر دیگس (البته خبری ندارم) 

فقط ارزو میکنم یه خاستگار پیدا بشه پولشم معم نیست فقط دوسم داشته باشه همین کافیه

دوستت ندارم دبیرستان بمونم هرار دفعه خاستم برم هنرستان کخ فقط یه دیپلم بگیرم  ولی خانوادم &nbs ...

عزیزم من بشدت بهت حق میدم که به ازدواج فکر کنی 

اگر منم تو اون خونه بودم دوست داشتم فقط زودتر ازدواج کنم 

آخه این چه تفکریه که یک پدر و مادر برای بچشون دارند 

مگه تو چته عزیزم ؟ 

اگر پسر عمت نخواد شاید چون ازدواج فامیلی دوست نداره 

عزیزم من بشدت بهت حق میدم که به ازدواج فکر کنی  اگر منم تو اون خونه بودم دوست داشتم فقط زودتر ...

ااگه منو نخاد مجبوره با دختر خالش ازدواج  کنه به هرحال باز فامیله

عزیزم من بشدت بهت حق میدم که به ازدواج فکر کنی  اگر منم تو اون خونه بودم دوست داشتم فقط زودتر ...

خوشگل نبستم دماغم بزرگه گونه ندارم موهام افتضاحه مژ ندارم لاغرم

خوشگل نبستم دماغم بزرگه گونه ندارم موهام افتضاحه مژ ندارم لاغرم

تا وقتی که اعتماد به نفس نداشته باشی نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی 

روی خودت کار کن گلم هرکسی خوشگلی خودش رو داره