2789
عنوان

بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 89 پست
عزیزم من هرروز کارخونه نظافت میکنم هفنه ای چندبار  بچه ها کوچبک خالمو نگه میدارو خودش میره بیرو ...

خب نپز نگه‌ندار 

د رس بخون جا ول گشتن تو‌نی نی سایت برو با گوشیت زبان یاد بگیر 

خب نپز نگه‌ندار  د رس بخون جا ول گشتن تو‌نی نی سایت برو با گوشیت زبان یاد بگیر

زبان فایده نداره من ده ترم. کلاس رفتم کتابایی ک خوندم  حتی فمیلی نبود مامانم  مجبورم  نگه دارم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حداقل  باید یه دونه  خاستگار داشته باشم

خب اگر همش تو خونه باشی خواستگار پیدا نمیشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خب اگر همش تو خونه باشی خواستگار پیدا نمیشه 

والا منطق مامانم اینکه  کارخونه کنی غذا بپزی هرروز حتی بچه های خالتو نگه داری   از صبح تا شب درس بخونی مامانم میگه خواب واسه ادم تنبلاس کلا تو 4ساعت  نیاز به خواب داری منطقش اینجاس  که تو کخ نباید بری بیرون باید تو راه کتابخونه پسره مادرم عاشقت  بشه بیا ترو بگیره  تو که نباید حرکتی نشون بدی

والا منطق مامانم اینکه  کارخونه کنی غذا بپزی هرروز حتی بچه های خالتو نگه داری   از صبح تا ...

خدای من 

همین حرف ها و تفکر اشتباه مامانت اعتماد به نفست رو گرفته 

بنظرم درس بخون یک جای خوب قبول بشی کم کم اونجا بالاخره دوست پیدا می‌کنی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدای من  همین حرف ها و تفکر اشتباه مامانت اعتماد به نفست رو گرفته  بنظرم درس بخون یک جای ...

قبول بشم که پسره عمم اوکی میشه اون یکی دختر عمم پاراسال کنکوری بود رد شد امسالم ردشد هبچی قبول نشد 

قبول بشم که پسره عمم اوکی میشه اون یکی دختر عمم پاراسال کنکوری بود رد شد امسالم ردشد هبچی قبول نشد&n ...

خب خوبه دیگه سعی کن درس بخونی 

کمتر تایم رو برای گوشی بگذرون اینم بگم اگر قبول شدی و اومدن خواستگاریت حتما از پسره بپرس که ازت خوشس میاد یا نه 

دخترا شاید با اجبار خانواده وقتی ازدواج کنند کم کم با شرایط کنار بیان اما پسرا اینطوری نیستن 

فوقش میتونن خانواده اش تا مراسم عروسی پسره رو مجبور کنند بعدش که دیگه تو زندگیش نیستن 

پنج سال پیش قدیم نبود که  عروس خالن بچه اولشو تو 14سالکی به دنبا اورد

نه عزیزم زمان حضرت فاطمه رو منظورمه 

اگه خیلی ازدواجی هستی به خودت برس تو اجتماع باش سرکار برو شرایط رو برا خودت مهیا کن

نه عزیزم زمان حضرت فاطمه رو منظورمه  اگه خیلی ازدواجی هستی به خودت برس تو اجتماع باش سرکار برو ...

فکر نکنم بتونم ولی تلاشمو میکنم 

خب خوبه دیگه سعی کن درس بخونی  کمتر تایم رو برای گوشی بگذرون اینم بگم اگر قبول شدی و اومدن خوا ...

اینجوری کت من میشماسمش تنها چیزی که براش مهمه  پول در اوردم.... 

یعنی فقط دنبال اینکه هرروز بیشتر از دیروز کار کنه ماشین بهتر بخره اگر چه تو 23سالکی یه خونه ماشینی برای خودش  خریدی  که بابای من تو 45سالگی نداره

از اونجایی که خبر دارم بشدت از دخترخالش (دختر عممه من میشه)  متنفره به نحوه ای که همیشه  اذیتت میکنه یا مسخره اکثرا مواقع با خالش (عمم میشه)  سر دخترش دعوا میکنه 

با این چبزایی  که دیدم اکه از من خوشش نیاد ولی از اون متنفره 

یه جورری عمم کنترلش مبکنع ک دختری وارد زندگیش نکنه  

من نمیدونم  حسی بم داره یا نه ولی هیچ وقت کاری نکردم ک باعث دعواش بشم اتفاقا مشتاق بود ک رفت امد کنه با ما

ببعضی روزا  خالم میاد میری بیرون بجه هاش میزاره پیش من بچه کوچبک یک سال نمیم هست بزرگ 3

ماشاءالله چقدر زرنگی تو این سن غذا درست کردن هم واردی

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
عزیزم به موقعش ازدواجم میکنی هنوز برات زوده همین که همه چی بلدی و میتونی مستقل کارهات رو انجام بدی خ ...

امیدوارم زود موقعش برسه