2789
عنوان

بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 89 پست
ااگه منو نخاد مجبوره با دختر خالش ازدواج  کنه به هرحال باز فامیله

چرا ؟ کجایید که اینقدر تفکرات مردمش بسته هست 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

تا وقتی که اعتماد به نفس نداشته باشی نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی  روی خودت کار کن گلم هرکسی ...

بخیال من که بدبختم بستس اکه باز بود حداقل یکی در خونرو میزد

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا ؟ کجایید که اینقدر تفکرات مردمش بسته هست 

مشهد اون بدبخت خودش باید انتخاب کنه ببین اون یا من البته بگم دختر خالش(دختر عمه من میشه)   اخلاق رفتار درستی نداره  دنبال اینکه  هر جور خودش راحته زنذگی کنه  به حرف کسی گوش نمیده شده ساعت یک شب از پارتی بیاد خونه به همه تیکه مبندازه سر مساعل کوچیک دعوا میکنع نمیکم اون بد هست ولی من برعکس اونم  ببشتر از هفت شب بیرون نمیمونم نع پاتی میرم نه گافی ای دوستای زیادی ندارم گاهی وقتا  اگع پارکی برم اونم خیلی کم ببشتر مواقع گریه میکنم  ولی با کسی الکی دعوا نمیکنم  به حرف همه گوش میدما ولی از دورن داغون میشم و دیقا برعکش اون اصلا دنبال این نیسنم که منو بگیره 

تو جمع های خانوادگی نیسنم برعکس اون که هست لباسای باز میپوشه

مشهد اون بدبخت خودش باید انتخاب کنه ببین اون یا من البته بگم دختر خالش(دختر عمه من میشه)   اخلا ...

ااون بهتره براش چون یه دختر کامل خوبه 

ولی من اوکی نیستم 

احمقه حصرت فاطمه  چی منم دلم پیشرفت میخاد میخام ازدواج  کنم تا با کسی که باشم زندگی خوبی د ...

بهت حق میدم عزیزم اما الان زمان قدیم نیست نمیتونی با اونموقع مقایسه کنی 

دلیل خ ا هم رخاطر فضای کثیف مجازیه وگرنه زمان ما تا ۲۰ سالگی اصلا نمیدونستیم س ک س چی هست 

امیدوارم اگه واقعا به صلاحته برات اتفاق بیفته و زندگی خوبی داشته باشی

بخیال من که بدبختم بستس اکه باز بود حداقل یکی در خونرو میزد

بختم بسته ست چیه دختر تو فقط ۱۷ سالته پس اونی که نزدیک چهل سالشه باید چی بگه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مشهد اون بدبخت خودش باید انتخاب کنه ببین اون یا من البته بگم دختر خالش(دختر عمه من میشه)   اخلا ...

چرا باید بین شما دو تا رو انتخاب کنه 

اصلا چرا ازدواج فامیلی من نمیفهمم من خودم تو شهرستان کوچیک زندگی میکنم ولی اصلا همچین تفکراتی نداریم که حتما باید پسر یا دختر با فامیلشون ازدواج کنه 

بختم بسته ست چیه دختر تو فقط ۱۷ سالته پس اونی که نزدیک چهل سالشه باید چی بگه 

حداقل  باید یه دونه  خاستگار داشته باشم

چرا باید بین شما دو تا رو انتخاب کنه  اصلا چرا ازدواج فامیلی من نمیفهمم من خودم تو شهرستان کوچ ...

چچون مادرش بهش میکه و مجبورش میکنه 

بهت حق میدم عزیزم اما الان زمان قدیم نیست نمیتونی با اونموقع مقایسه کنی  دلیل خ ا هم رخاطر فضا ...

پنج سال پیش قدیم نبود که  عروس خالن بچه اولشو تو 14سالکی به دنبا اورد

یعنی الان هر روز غذا درست میکنی و مسئولیت خانه داری و نظافت خونه باهاته؟

ببعضی روزا  خالم میاد میری بیرون بجه هاش میزاره پیش من بچه کوچبک یک سال نمیم هست بزرگ 3 

خد ایا اگر می خوای ۱ روز همچین بچه جلف و عشق شوهر و بی هدفی بهم بدی عقیمم کن تا زندگیمو حروم این حیف ...

عزیزم من هرروز کارخونه نظافت میکنم هفنه ای چندبار  بچه ها کوچبک خالمو نگه میدارو خودش میره بیرون عشق حاال تازه درسم بابد بخونم الان  وضعیت  خوب بنظرت