2789
عنوان

بجه ها

536 بازدید | 89 پست

دعا کنید زودتر  ازدواج کنم زندگیم خوش باشه دیگه از مجردی خسته شدم دلم میخاد تو 17سالگی شوهر کنم خاستگار ندارم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ازدواجهای اینجوری با اصرار، معمولا خوب در نمیاد، سرتو به زندگی و هدفهات گرم کن تا اونم خودش پیش بیاد، وگرنه اوضاعت بدتر از الان میشه، اگه خانواده خودت حسابت نکنن، بچه مردم قطعا حساب نمیکنه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
ازدواجهای اینجوری با اصرار، معمولا خوب در نمیاد، سرتو به زندگی و هدفهات گرم کن تا اونم خودش پیش بیاد ...

به کی اصرار  کنم من حتی دوستت پسرم ندارم 😂 همش دعا میکنم خاستگار پیدا بشه😂😂😂😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن اینکارو با خودت نکن بذار حداقل 22سالت بشه

چرا یکی از کاربرا 17سالشه میگه که من هم درس مبخونم هم شوهر کردم زندگیم خوبه همچی داره همه هینو مبگننن  همه میگن ازدواج کردن درس میخونن  خوشبختن من از مجردی خسته شدم 

به کی اصرار  کنم من حتی دوستت پسرم ندارم 😂 همش دعا میکنم خاستگار پیدا بشه😂😂😂😂

اصرار به زندگی یا خدا که شوهر میخوام

حواست پرت باشه زندگیت شیرینتر میشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
چرا یکی از کاربرا 17سالشه میگه که من هم درس مبخونم هم شوهر کردم زندگیم خوبه همچی داره همه هینو مبگنن ...

ن بابا سر صبی همه زده ب سرشون خوشبختی تو ازدواج کجا بود خودت باید خودتو خوشبخت کنی ن ازدداح😂

My heart is, and always will be, yours.

اصرار به زندگی یا خدا که شوهر میخوام حواست پرت باشه زندگیت شیرینتر میشه

چی میشد من جای اون کاربری بودم که ازدواج کرده و داشت درس میخوند باشم زندگی خوبی داشت کاش منم اینارو تجربه کرده بودم دلم میخاد زودتر ازدواج کنم  خسته شدم نیاز توجه دارم  دوستت  دارم بهم توجه کنه دوستت دارم یکی باشه برام لوازم ارایش بخرهه بغلم کنه ببر منو بیرون حتی دوستت پسزم ندارم کلا نمیدونم  چیکار کنم..... 

ن بابا سر صبی همه زده ب سرشون خوشبختی تو ازدواج کجا بود خودت باید خودتو خوشبخت کنی ن ازدداح😂

پس چرا میگه شوهرم کمکم  مبکنه روزی 12شاعت میخونم نهایی همه رو بیست میشم و.... 

چی میشد من جای اون کاربری بودم که ازدواج کرده و داشت درس میخوند باشم زندگی خوبی داشت کاش منم ...

عزیزم معلوم نیس اونی که میاد تو زندگیت این کارارو بکنه ها ۵۰ ۵۰ شاید خیلی عذر میخوام عن در اومد ریسک نکن هیچی مجردی نمیشه بشین درستو بخون مستقل شو درآمد داشته باش شوهر فرشته هم باشه متاهلی سخته

عزیزم معلوم نیس اونی که میاد تو زندگیت این کارارو بکنه ها ۵۰ ۵۰ شاید خیلی عذر میخوام عن در اومد ریسک ...

چرا یه سری ها ادعا میشه که شوهرشون فرشتس 

ازدواج زیر ۲۵ اشتباه محضه آدم بعد ۲۴ ۲۵ سالگی کلا دیدگاهش به زندگی تغییر میکنه و عاقلانه تر تصمیم میگیره خواهشا فعلا از فکر ازدواج بیا بیرون تمرکزتو بزار رو درس و هدف هات

درخواست نده حرومزاده

چرا یکی از کاربرا 17سالشه میگه که من هم درس مبخونم هم شوهر کردم زندگیم خوبه همچی داره همه هینو مبگنن ...

همه گه زیادی میخورن گول حرف ها و ظاهر زندگی بقیه رو نخور

درخواست نده حرومزاده

ازدواج زیر ۲۵ اشتباه محضه آدم بعد ۲۴ ۲۵ سالگی کلا دیدگاهش به زندگی تغییر میکنه و عاقلانه تر تصمیم می ...

ددختر میکفت  17سالمه ازدواج کرذم شوهرم کمگم میکنه 12ساعت بخونم  با اصرارر خودم ازدواج کردم الان خوشبختم  من بهش میگم بعد دانشگاه ازدواج کنیم میگه من عین شما نیست ارمان های من فرق داره