2789
عنوان

بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 89 پست
همه گه زیادی میخورن گول حرف ها و ظاهر زندگی بقیه رو نخور

خب گوه میخوره میاد میزنه تو ذوق من دارم زندگیم میکنه همیشه یه سری یه کار میکننن که حسرت بخورم جرا خاستگار ندارو

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

لابد دوس پسرش بوده یا نمیدونم خدا بهش شانس داده😂

من بدبحت سینگل  حتی دوستت پسر ندارم گه برام کادو بخره دوتا دوستت دارم بگه دلم خوش بشه

چی میشد من جای اون کاربری بودم که ازدواج کرده و داشت درس میخوند باشم زندگی خوبی داشت کاش منم ...

دوست پسر و شوهر جواب کار نیستن، پست متاهلها رو بخون، خانمه نوشته بود امشب اولین شبیه که شوهرم مرده یه قطره هم براش اشک نریختم چون کتکم میزد، دوست پسر چی؟ به جز رابطه این پسرا به هیچی فکر نمیکنن، میخوای این راههارو برو ولی تهش مثل ما به این نتیجه میرسی که خودت از همه مهمتری، روی درس یا شغل یا پول دراوردن تمرکز کن،  از بین کسانی که دور و برت میان هم با صبر و حوصله بهترینشو انتخاب کن و ازدواج کن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
دوست پسر و شوهر جواب کار نیستن، پست متاهلها رو بخون، خانمه نوشته بود امشب اولین شبیه که شوهرم مرده ی ...

پپس چرا...

یه عدده اینقدر زندگی  عاشقانه  دارن خوشبخت هستین

پپس چرا... یه عدده اینقدر زندگی  عاشقانه  دارن خوشبخت هستین

منظورم اینه با عجله انتخاب نکن, اگه بد بشه از جهنمم بدتره

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد