2789
عنوان

بجه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 89 پست
منظورم اینه با عجله انتخاب نکن, اگه بد بشه از جهنمم بدتره

اوکی من که موردی ندارم بدونه مجرد از تو فامیل پیدا کن

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

عزیزم شما از زندگی متاهلی نیمه پنهان لیوان رو نمیبینی که البته اقتضای سنته..مجردی مسئولیت غذا پختن تمیزکاری ظرف شستن بچه داری شوهرداری خرید مهمون داری مریض داری شوهر و بچه حتی رو دوشت نیست دلتو خوش کردی به کادو و دوتا دوست دارم که آیا بگه آیا نگه !؟! حتی فارغ از اینکه تو نمیدونی اون کاربر ۱۷ ساله که از شوهرش گفته راستشو گفته یا نه 

امیدوارم به سلامت از این بحران سنیت عبور کنی عزیزم که بعد پشیمون نشی یه عمر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما از زندگی متاهلی نیمه پنهان لیوان رو نمیبینی که البته اقتضای سنته..مجردی مسئولیت غذا پختن ت ...

عزیزم چرا اینا میاینن همچین حرفاییی میزننن خب من داشتم زندگیمو میکنم الان منو ناامید مبکننن نمیزاران درس بخونم و کاری میکننن حس کنم جون مجردم ناکافی ام

عزیزم چرا اینا میاینن همچین حرفاییی میزننن خب من داشتم زندگیمو میکنم الان منو ناامید مبکننن نمیزاران ...

دور از جونت احمقن و اثرات منفی دنیای مزخرف مجازیه

زمان ما خیلی خوب بود اینترنت اینقدر فراگیر نبود مطابق نیازهای سن خودمون بزرگ شدیم 

من خودم الان ۳۲ سالمه از ۲۸ سالگی به بعد واقعا حس کردم نیاز دارم کسی کنارم باشه و با تعریف دوستام از شوهراشون اذیت میشدم اما واسه شما خیلی زوده عزیزم ذهنت الان آشفته اس ۲۰ ۲۲ سالگی رو بگذرونی تازه کم کم منطقی فکر میکنی

دور از جونت احمقن و اثرات منفی دنیای مزخرف مجازیه زمان ما خیلی خوب بود اینترنت اینقدر فراگیر ...

من خودمم بخام نمیتونم ازدواج کنم هیچ خواستگاری ندارم 

اصلا نمبدونم چرا هیچ پسری نمباد خاستکاری من مگه من چع مشکلی دارم 

دور از جونت احمقن و اثرات منفی دنیای مزخرف مجازیه زمان ما خیلی خوب بود اینترنت اینقدر فراگیر ...

یه سوال الان جرا میگن سن ازدواج  16تا 20نصف روان شناسا شایدم نیاز های سنا عوض شده از من که ازدواج گذشته خاستگار نداشتم  ندارم...... 

یه سوال الان جرا میگن سن ازدواج  16تا 20نصف روان شناسا شایدم نیاز های سنا عوض شده از من که ازدو ...

وای عزیزم شما از نظر خیلیا هنوز بچه این برا ازدواج برا همین به خودشون اجازه نمیدن خواستگاری کنن 

روانشناسا هم تا حالا ندیدم هیچوقت همچین حرفی بزنن 

وای عزیزم شما از نظر خیلیا هنوز بچه این برا ازدواج برا همین به خودشون اجازه نمیدن خواستگاری کنن  ...

بچه من دختر خالم 17/18سالگی با کسی که 12سال بزرکتر بود ازدواج کرد چطور  اون این هوه خاستگار داشت دخترا فامیامون 12سالش بود پارشال شوهر کرد

بچه من دختر خالم 17/18سالگی با کسی که 12سال بزرکتر بود ازدواج کرد چطور  اون این هوه خاستگار داش ...

اونا افتادن توی چاه شماهم دوست داری بیفتی؟

کسی که از دختر زیر ۱۸ سال خواستگاری میکنه یک آدم بیشعور احمقه چون اون دختر تو اون سن باید فکر ساختن دنیاش باشه نه زندانی شدن تو دنیای اون

ببین ازدواج به خودی خود بد نیست

اما آدمی که میاد تو زندگیت مهمه کی باشه

ازدواج خوب با آدم درست خیلی هم عالیه

اما بذار فرصتش پیش بیاد

این حسی که تو داری چیزی نیست جز نوسانات هورمونی که هممون تجربه کردیم تو دوران نوجوانی

بچسب به درس و یادگرفتن مهارت هایی که دوست داری

هدفمند باش، ورزش کن، به خودت برس،شخصیت مستقل و قوی پرورش بده از خودت

خودتو به جایی برسون که آدم خوب خودش بیاد دنبالت

الان خیلی زوده بخوای به این مسائل فکر کنی

فقط میدونم فکر گناه و دوستی نکن که بیشترش ضربه و از چاله به جاه افتادنه بقیه اشم صبوری کن انشالله برات جور میشه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

عزیزم چرا به اون یک دختر که ۱۷ سالشه و ازدواج کرده گیر دادی 

زندگی که فقط بخور و بخواب و بوس و بغل نیست 

محبت نیست 

سنت کمه گلم اصلا الکی تحت تاثیر قرار نگیر اون یک نفر بین هزار نفر خوب دراومده 

زندگی دعوا داره 

ناراحتی داره 

بی پولی شوهر هست 

باید بتونی هم خونه رو مدیریت کنی هم شوهرتو

باید اگر ناامید بود و ناراحت بود یا به ته خط رسید بتونی جمع و جوری کنی 

زندگی متاهلی فقط خوش گذرانی نیست عزیزم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ددختر میکفت  17سالمه ازدواج کرذم شوهرم کمگم میکنه 12ساعت بخونم  با اصرارر خودم ازدواج کردم ...

اون خانم بعدا میفهمه چه اشتباهی کرده ازدواج یه مسیولین خیییلی سنگینه 

الان بهترین دوران ت هست درس بخون تا هر وقت دلت خواست بخواب نه مادرشوهر داری که گیر بده نه خواهر شوهر که برات حرف درست کنه زندگی خیلی سخته یه روزی دلت برای مجردی تنگ میشه از مجردی لذت ببر ۱۷ سال حتی نمیذارن رای بدی یا گواهینامه بگیری چه برسه ب زندگی