2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان راضی هستین از زندگیتون؟ خانوادش خیلی بد بودن؟

راضیم ولی کلا هر آدمی و هر زندگی مشکلات خودشو داره دیگه.اما واقعا اولی منو پیر کرد.خانوادش داغون بودن یه مشت تحصیلکرده ی جاهل خودبزرگ بین😒

میدونم طرفت باید چجوری باشه ک طلاق بگیری؟

خودمم نمیدونم ولی من دگه هیچ راهی برام نمونده به جزجدایی دوتا تاپیک زدم بخون کاش توعقد جدا شده بودم من اگه قرار بود الآن این همه ظلم درحقم بشه

شمابرید مشاوره 

فقط خدااااا
آبجی میشه از خدا بخوایی بمیرم😭😭😭 

بابا نزن این حرفارو.این حالت طبیعیه داری جدا میشی فک میکنی بدون اون میمیری.سه ماه بعد طلاق اصلا روزی یبارم یادش نمیوفتی.فقط آروم باش بذار بگذره

من یه عقد ناموفق داشتم. اهل دعوا بودن. یعنی دنبال یه بهونه برا دعوا، آقا خیلی وابسته به مادر بودن، در کل سازگار نبودیم. دوسال عقد بودیم، بعد جدا شدیم ، یک سال بعد از جدایی هم با کسی ازدواج کردم ک خیلی دوسش دارم🙂 زندگی آرومی داریم خداروشکر 🙂 🥰

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
بابا نزن این حرفارو.این حالت طبیعیه داری جدا میشی فک میکنی بدون اون میمیری.سه ماه بعد طلاق اصلا روزی ...

پس برام دعاکن خدا توکه میدونستی چقدر شوهرم رو دوست داشتم وبدون اون میمردم چرا از اول سر راهم قرارش دادی که این همه درحقم ظلم کنه

فقط خدااااا
پس برام دعاکن خدا توکه میدونستی چقدر شوهرم رو دوست داشتم وبدون اون میمردم چرا از اول سر راهم قرارش د ...

این حرفارو نزن،یه تجربه بود و گذشت.شوهرتم دوست نداشته باش اون یه آشغاله یه مجرم روانیه ک تا چندسال دیگه دوست دخترش یا زن دومش رو ب قتل میرسونه.خودتو عذاب نده بذار عبور کنی ازین مرحله گیر نکن