ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یه عقد ناموفق داشتم. اهل دعوا بودن. یعنی دنبال یه بهونه برا دعوا، آقا خیلی وابسته به مادر بودن، در کل سازگار نبودیم. دوسال عقد بودیم، بعد جدا شدیم ، یک سال بعد از جدایی هم با کسی ازدواج کردم ک خیلی دوسش دارم🙂 زندگی آرومی داریم خداروشکر 🙂 🥰
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
پس برام دعاکن خدا توکه میدونستی چقدر شوهرم رو دوست داشتم وبدون اون میمردم چرا از اول سر راهم قرارش د ...
این حرفارو نزن،یه تجربه بود و گذشت.شوهرتم دوست نداشته باش اون یه آشغاله یه مجرم روانیه ک تا چندسال دیگه دوست دخترش یا زن دومش رو ب قتل میرسونه.خودتو عذاب نده بذار عبور کنی ازین مرحله گیر نکن