2777
2789
عنوان

گریه یه مرد😔

110 بازدید | 31 پست

صدای گریه یه مرد از پشت گوشی امروز همه روح و روان من پریشون و به همه ریخته 😔

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا گریه کرد؟ 

داداشمه عشقمه ۴۷ سالشه این دومین باره گریه شو دیدم اولین بار موقعی بود که بابام رفت😔

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
منم صداش تو گوشمه بعد از ۶ ماه فراموش نکردم هر وقت زنگ میزنه استرس میگیرم

اره منم امروز هر کار میگنم از ذهنم از جلو نظرم نمیره😔

چقدر دیروز گند زدم چقدر نگرانشون کردم

الان ما باید حدس بزنیم اون مرد کیه و چرا گریه کر؟؟؟؟؟؟

ببخش گفتم دیروز همه دور هم بودیم من همش تو خودم بودم عادت ندارن انگار به سکوت من
یه عمر سختی کشیدم نزاشتم کسی بفهمه حالا که فهمیدن
داداشم داره عذاب میکشه

اره منم امروز هر کار میگنم از ذهنم از جلو نظرم نمیره😔 چقدر دیروز گند زدم چقدر نگرانشون کردم

مناسفانه من کاری نکردم تصادف کرده بود زنگ زده بود به من

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خدا رحمت کن پدرتون خب دلیل گریه ش چی بود

نگرانه حال منه

ببخش گفتم دیروز همه دور هم بودیم من همش تو خودم بودم عادت ندارن انگار به سکوت من یه عمر سختی کشیدم ...

یعنی بخاطر شما گریه کرد؟؟؟؟؟؟؟

چه داداش پر مهری داری،خدا برای هم نگه تون داره،غم‌هم رو نبینین،

قدرش رو بدون

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
مناسفانه من کاری نکردم تصادف کرده بود زنگ زده بود به من

ای خدا حالش خوبه الان؟

ببخشسد مگه مشکلتون چیه

طولانیه