2777
2789
عنوان

گریه یه مرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 31 پست
ای خدا حالش خوبه الان؟

۶ ماه گذشته اره هیچیش نشده بود ماشین سنگین داره ترمز برید و کلی ماشین له شدن از اون روز دیگه حال روحیم خوب نشد

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
یعنی بخاطر شما گریه کرد؟؟؟؟؟؟؟ چه داداش پر مهری داری،خدا برای هم نگه تون داره،غم‌هم رو نبینین، ...

اره خانوادگی همینجوری هستیم البته این داداشم منو خیلی دوست داره منم عاشقشم

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حوصله دارین بفرمایین

معذرت میخوام اصلا حوصله اش و ندارم🙏

🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
۶ ماه گذشته اره هیچیش نشده بود ماشین سنگین داره ترمز برید و کلی ماشین له شدن از اون روز دیگه حال روح ...

نسبتشون چیه باهاتون؟

همسرمه

من که صداش از تو سرم نمیره عذاب وجدان داره درحالی که هیچ کس مقصر نیست😔

همسرمه

بازم  خدا رو شکر خودشون چیزیشون نشده ضرر مالی قابل جبرانه

من که صداش از تو سرم نمیره عذاب وجدان داره درحالی که هیچ کس مقصر نیست😔

نداشته باش گریه خیلی خوبه اگر نبود هممون از غمباد میمردیم

نداشته باش گریه خیلی خوبه اگر نبود هممون از غمباد میمردیم

ارهً واسه من خیلی سخته گزیه اونو ببینم تو نگاه من یه مرد واقعیه چقدر دوستش دارم

ارهً واسه من خیلی سخته گزیه اونو ببینم تو نگاه من یه مرد واقعیه چقدر دوستش دارم

چون عادت نکردیم مردا هم دل دارن اونام حق دارن خودشونو خالی کنن

ضررش سنگینه اندازه ی کل عمر و جونیمونمو ارزوهامه

میدونم چی میگین ولی باور کن جبران میشه 

میدونم چی میگین ولی باور کن جبران میشه 

امیدم از دست رفته خیلی افسرده شدم همه چی بهم فشار اورده دعام کن زندگیم درست بشه خوشبختی وشادی حق همه ی ما ادماس🌸

چون عادت نکردیم مردا هم دل دارن اونام حق دارن خودشونو خالی کنن

اره ولی دوست ندارم گریشو هیچ وقت بببنم خانومش میگه همش تو خونه بغض میکنه میکوبع به پیشونیش میکه لعنت به من
دور از جونش

اره ولی دوست ندارم گریشو هیچ وقت بببنم خانومش میگه همش تو خونه بغض میکنه میکوبع به پیشونیش میکه لعنت ...

خدا برات نگهش داره اگر باعث شدی برنجه یا استرس بکشه ارومش کن و بهش اطمینان بده که خوبی