aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 عنوان گریه یه مرد😔 133 بازدید | 31 پست صدای گریه یه مرد از پشت گوشی امروز همه روح و روان من پریشون و به همه ریخته 😔 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات 1403/03/12 | 22:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahakbanoo عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13100 منم صداش تو گوشمه بعد از ۶ ماه فراموش نکردم هر وقت زنگ میزنه استرس میگیرم و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
nurabanoooooooooo عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3011 الان ما باید حدس بزنیم اون مرد کیه و چرا گریه کر؟؟؟؟؟؟ قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 چرا گریه کرد؟ داداشمه عشقمه ۴۷ سالشه این دومین باره گریه شو دیدم اولین بار موقعی بود که بابام رفت😔 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 منم صداش تو گوشمه بعد از ۶ ماه فراموش نکردم هر وقت زنگ میزنه استرس میگیرم اره منم امروز هر کار میگنم از ذهنم از جلو نظرم نمیره😔چقدر دیروز گند زدم چقدر نگرانشون کردم 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
mohammadreza1300 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 5368 داداشمه عشقمه ۴۷ سالشه این دومین باره گریه شو دیدم اولین بار موقعی بود که بابام رفت😔 خدا رحمت کن پدرتونخب دلیل گریه ش چی بود آقا محمدرضا ۳۵ ساله
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 الان ما باید حدس بزنیم اون مرد کیه و چرا گریه کر؟؟؟؟؟؟ ببخش گفتم دیروز همه دور هم بودیم من همش تو خودم بودم عادت ندارن انگار به سکوت من یه عمر سختی کشیدم نزاشتم کسی بفهمه حالا که فهمیدنداداشم داره عذاب میکشه 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
mahakbanoo عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 13100 اره منم امروز هر کار میگنم از ذهنم از جلو نظرم نمیره😔 چقدر دیروز گند زدم چقدر نگرانشون کردم مناسفانه من کاری نکردم تصادف کرده بود زنگ زده بود به من و خدایی که در این نزدیکیست قناد خونگی👩🏻🍳
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 خدا رحمت کن پدرتون خب دلیل گریه ش چی بود نگرانه حال منه 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
mohammadreza1300 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 5368 ببخش گفتم دیروز همه دور هم بودیم من همش تو خودم بودم عادت ندارن انگار به سکوت من یه عمر سختی کشیدم ... ببخشسد مگه مشکلتون چیه آقا محمدرضا ۳۵ ساله
nurabanoooooooooo عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 3011 ببخش گفتم دیروز همه دور هم بودیم من همش تو خودم بودم عادت ندارن انگار به سکوت من یه عمر سختی کشیدم ... یعنی بخاطر شما گریه کرد؟؟؟؟؟؟؟چه داداش پر مهری داری،خدا برای هم نگه تون داره،غمهم رو نبینین،قدرش رو بدون قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 مناسفانه من کاری نکردم تصادف کرده بود زنگ زده بود به من ای خدا حالش خوبه الان؟ 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
aaalmasss مدیر استارتر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1921 ببخشسد مگه مشکلتون چیه طولانیه 🌺🌸يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا كَثيراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا 🌺🌸 ۱۲ حجرات
mohammadreza1300 عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 5368 طولانیه اگه حوصله دارین بفرمایین آقا محمدرضا ۳۵ ساله