2777
2789
عنوان

دلخورم

478 بازدید | 19 پست

دوستان من دیروز اصلا حالم خوب نبود اصلااااا گفتم دارم میمیرم خودم حال نداشتم ساعت 4مامانم بر داشته زنگ زده به شوهرم که بارانا حالش خوب نیس اونم گفته الان میام بعدش به من زنگ زد که چت شده و اینا بعدش هم اس داد که چرا حال خانومم بده 

منتظر بودیم که بیاد ساعت 11شب اومده خونه منم ناراحت بودم از دستش خب پتوم رو کشیدم سرم برگشته به من میگه چته توهم هزارتا بدبختی گرفتاری دارم حالت بده الان چیکار کنم من!!!

دوستان با این جور شوهرها چجوری باید رفتار کرد نه به اون زنگ ها و اس هاش و نه به این رفتارش خیلی دلمو شکوند 

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

از عمل لاپاراسکوپی تازه اومدم

دل درد شدید و درد کتف و سر درد و کلی دردای دیگه 

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا جواب داده بودم

نه اولا اینجوری نبود اصلا

شوخي كردما حتما جايي گرفتار شده نتونسته بياد

خب میتونس توضیح بده 

منکه چیزی نگفتم بهش 

از وقتی از در وارد شده با من اونجوری حرف زد 

از صبح هم که رفته سره کار نیومده هنوز یه زنگ نزده حالمم بپرسه

خونمون بودم گلم جایی نرفته بودم

سپاس از راهنماییت

منم میگرن دارم وقتهایی که سردرد دارم شوهرم‌میره سرکار و حالمو نمیپرسه خیلی ناراحت میشم

وای عزیزه دلم میدونم چی میکشی برا من که خیلی سخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز