2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست
ببخشید اینو میپرسم مطمئنی خودشون بهش نمیدن مصرف کنه فقط یه سواله جبهه نگیرید لطفا

من متوجه نشدم یعنی خودشون کیا؟؟همکاراش؟؟

از من منی ماند که دیگر شوق هیچ چیز را ندارد🤍🖤

کمکش کن تنهاش نذار پشتش باشو از این منجلاب بکشش بیرون . از خانوادش کمک بگیر  خدا کمکت کنه

نمیخاد تهت هیچ شرایطی خانواده اش بفهمن و تو دعوا اونا باورم نکردن مامانش گف تهمت میزنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باهاش حرف زدم میگ باید کم کم بذلرم کنار تو کارم نداشته باش

لیست تاپیکاتو‌ که نگاه کردم یاد مامان خودم افتادم بابای من مثل شوهر شما نظامی ...خیانت و اعتیاد وهزارتا کوفت و زهر مار اعصاب برامون نمونده بخدا الان اونم همین حرفترو مییزد ترک میکنم و اینا ولم کنید ولی دروغ میگن بخدا که دروغه من دیگ خودم با بابام درگیر شدم مامانم دیگ کاریش نداشت الان فقط سیگار میکشه...

ببین اینجور آدما خوره انجام کار خارج عرف دارن حالا جلو اعتیادش بگیر میره خیانت جلو اونو بگیر میره سراغ کفتر بازی جلو اونو بگیر کار دیگ ....

امیدوارم درست شه ولی ولی از من به تو نصیحت خودتو نجات بده برو.....

الان که پدرم ترک کرده محبتش کمتر شده...ببین آدم معتاد اگ محبت و عشقیم بهت میده همش الکی و فرمالیته اسس چرا چون کاری باهاشون نداشته باشی مدام بهت باج میدن...پس دلت نسوزه اصلاااا

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

بگو اینطوری نمیتونی باید بری کمپ عزیزم شما از قبل اطلاع نداشتین مورد داره؟یا عاشقانه ازدواج کردین؟

ن کاملا سنتی ازدواج کردیم و من نمیدونستم هیچی، اگ راضی به ترک نشه به بابام میگم ولی میگن اثباتش سخته تو دادگاه

بفرست کمپ ترک کنه...بعد ازون هم پیگیر باش کلاس های ان ای که تو مساجد برگزار میشه....شوهرم عرق خور تر ...

خداروشکر اینم نماز میخونه قران میخونه میگ خدا دستمو میگیره

ن کاملا سنتی ازدواج کردیم و من نمیدونستم هیچی، اگ راضی به ترک نشه به بابام میگم ولی میگن اثباتش سخته ...

نیست می برنش آزمایش عزیزم

اگه شرایطشو داری جدا شو انشاالله مورد بهتری پیدا میشه

لیست تاپیکاتو‌ که نگاه کردم یاد مامان خودم افتادم بابای من مثل شوهر شما نظامی ...خیانت و اعتیاد وهزا ...

هییییی از ۱۸ سالگی به چه بدبختیایی افتادم فقط بخاطر اینک بابام فک کرده رو دسش موندم منو داد ب یه ادم ۳۰ ساله

نیست می برنش آزمایش عزیزم اگه شرایطشو داری جدا شو انشاالله مورد بهتری پیدا میشه

بابام بخاطر عذاب وجدان ک دارن گف هر وقت بخام جدا شم پشتمه ولی احساس میکنم دل کندن خودم سختمه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز