2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 41 پست

ببخشیدواردبحث تون میشم.ولی اگرمحل کارش بفهمن اخراجش میکنن.پس کمپ نفرستید.ازش بخواین خودش مرخصی بگیره ترک کنه.ضمن اینکه بایدتحت نظرروانپزشک وروانشناس ترک کنه وگرنه برمیگرده.شیشه خیلی تهاجمیه

ببخشیدواردبحث تون میشم.ولی اگرمحل کارش بفهمن اخراجش میکنن.پس کمپ نفرستید.ازش بخواین خودش مرخصی بگیره ...

کاش بتونم کمکش کنم مشکل اینه ک نمیخاد میگ کاری ب من نداشته باش خودممیذارم کنار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بابام بخاطر عذاب وجدان ک دارن گف هر وقت بخام جدا شم پشتمه ولی احساس میکنم دل کندن خودم سختمه 

عزیزم فقط یه مدت بهش فکر میکنی بهتر از اینه که کل زندگیتو تباه کنی الان بچه نداری شرایطم خوبه بنظرم جدا شو آینده خودتو خراب نکن پشیمون میشی 

عزیزم فقط یه مدت بهش فکر میکنی بهتر از اینه که کل زندگیتو تباه کنی الان بچه نداری شرایطم خوبه بنظرم ...

بازم برای اخرین بار باهاش حرف میزنم نخاد درس شه جدا میشم این روزا خیلی دارم بهش فک میکنم

هییییی از ۱۸ سالگی به چه بدبختیایی افتادم فقط بخاطر اینک بابام فک کرده رو دسش موندم منو داد ب یه ادم ...

عزیزم خدا به دلت صبر بده فقط ببین آدم معتاد که اینجور میگن اصلامیگن من معتاد نیستم ....شوخی نگیر اقدام جدی کن و برو خونه پدرت ...آره بابامنم نظامی بود نه کمپ میهش برن نه‌کلاس ان ای بابای من مشاورو روانشناسم نرفت ...امیدوارمشوهر شما برن....فقط خواهش میکنم بچه نیار....و بعدش فک نکن ترک کنه خیالت راحت میشه ها مدام باید مراقبش باشی ...چون مواد اعتیاد آور روی مغز تاثیر گذاشتن برگشت پذیر ان....خلاصه نزار به عهده خودش من 23سال تو این شرایط بودم طفا عمرتو حروم نکن لطفا بچه نیار...

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

دادگاه برای اعتیادی حکم طلاق میده که به مبانی زندگی خانوادگی لطمه زده باشه.اینطورکه معلومه همسرشماتفریحی استفاده میکنه ومخارج خانواده روتامین میکنه فعلا.پس نمیتونی به این موضوع استنادکنی.مگراینکه بطورتوافقی بخواین جدابشین

دادگاه برای اعتیادی حکم طلاق میده که به مبانی زندگی خانوادگی لطمه زده باشه.اینطورکه معلومه همسرشماتف ...

اره خرجی میده سرکارم میره تا وقتی ام ک من به پر و پاش نپیچم عصبی نمیشه اما من انقد ک اینور اوور خوندم راجب مصرف شیشه توهمش ازش میترسم 

اره خرجی میده سرکارم میره تا وقتی ام ک من به پر و پاش نپیچم عصبی نمیشه اما من انقد ک اینور اوور خوند ...

ببین رفتارهمه آدمهازمانیکه مست میشن به یک شکل نیست.یکی میرقصه یکی میخنده یکی گریه میکنه یکی سرعت میره و...البته این موضوع راجع به دارو هم همینه هرکسی نسبت به یک داروعکس العمل جسمیش فرق داره بادیگری.البته شایدمواد اینطورنباشه بایدپزشک نظربده.