2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 50 پست
به این فکرکردی که اگه بخوای جدا شی باید تواون خونه بمونی و دائم از مامانت سرکوفت بخوری؟ شوهرتو چرا ...

بدم میاد دست بهم بزنه بهش عشقی ندارم 

تو این خونه بمونم بهتره تا برم با کسی که دوسش ندارم زندگی کنم 

اگه واقعا طرفو نمی‌خوای بگو نمی‌خوام و همچین کاری نمیکنم اگه تو واقعا مادرمی قطعا دخترتو بدنام نمیکن ...

کلا امشب اومدن وسیله هاشون رو بردن قراره چهارشنبه هم بریم مشاوره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم میاد دست بهم بزنه بهش عشقی ندارم  تو این خونه بمونم بهتره تا برم با کسی که دوسش ندارم زندگ ...

به هرحال الان به نظر منم جدا شی بهتره چون اگه التماسشونم کنی شوهرت و خانوادش سرکوفت میزنن بهت 

اولین اشتباهت این بوده که وقتی متاهلی بایکی دیگه حرف زدی دومین اشتباهت این بوده که زود همه چیو گردن گرفتی حالا طرف زنگ زده شوهرتم برداشته میگفتی اشتباه گرفته 

به هرحال الان به نظر منم جدا شی بهتره چون اگه التماسشونم کنی شوهرت و خانوادش سرکوفت میزنن بهت  ...

بخدا تو صیغه ی خیلی التماس مامانم کردم هی میگفت اگه شوهر نکنی گوشیتو میگیرم مجبورم کرد دعا گرفت زبونم بسته بشه 

من خیلی بدبختم کاش یکی بود زنگ میزد باهاش حرف می‌زد 

خب وقتی تا اینجا پیش رفتی بقیش هم برو  وقتی اینقدر از طرف بدت میاد قطعا زندگی خوبی نخواهی داشت ...

مادرم نمیزاره 

بخدا میترسم بشینه پیش همه بگه چون  حتما میگه هر کاری میکنم یه نفر میاد خونمون میگه بهش 

بخدا تو صیغه ی خیلی التماس مامانم کردم هی میگفت اگه شوهر نکنی گوشیتو میگیرم مجبورم کرد دعا گرفت زبون ...

الان اصلا گردن نگیر بگو من چه میدونم کی بوده زنگ زده شاید اشتباه گرفته اصلا از خودش بپرسید چرا به من زنگ زده 

مادرم نمیزاره  بخدا میترسم بشینه پیش همه بگه چون  حتما میگه هر کاری میکنم یه نفر میاد خون ...

ببین الان سنت کمه استرس اینجوری داری 

منی که ۳۹ سالمه اگه تو شرایط شما بودم اصلااا این چیزا برام مهم نبود 

نمی‌دونم کجا زندگی می‌کنی و چطور فرهنگی دارید ولی حرف نهایتا دو سه روز هست و تمام میشه می‌ره پی کارش

ببین الان سنت کمه استرس اینجوری داری  منی که ۳۹ سالمه اگه تو شرایط شما بودم اصلااا این چیزا بر ...

اینا که ارع ولی واقعا مادرم پشتم نیس که یه نفر حرف بزنه بگه نه میترسم وقتی بیان بگن اره اینجور شده اینم بگه ارع

اینا که ارع ولی واقعا مادرم پشتم نیس که یه نفر حرف بزنه بگه نه میترسم وقتی بیان بگن اره اینجور شده ا ...

خب بگه 

خیلی راحت بگو میخواستم جدا بشم و طرفو نمی‌خواستم 

یا حتی بگو این افکار مسخره بقیه هست و سوءتفاهم شده 

خب بگه  خیلی راحت بگو میخواستم جدا بشم و طرفو نمی‌خواستم  یا حتی بگو این افکار مسخره بقی ...

اگه مادرم پشتم بود همه چیز حل میشد 

کاش یکی بود حرف می‌زد باهاش