2777
2789
عنوان

کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم به همه بگن 

بگو تهمت میزنن اصلا گردن نگیر

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

مطمئنا مادرت اینقدر سفیه نیست 

بخدا خودش امشب بهم گفت میگه تو باید زنگ بزنی بهش بگی میخوامت والا من آبروتو  میبرم همه جا 

اصلا انگار نه انگار دخترشم موقعی که صیغه بودیم خیلی گفتم نمیخوام بازم مثل الان رفتار کرد 

اگه دوسش نداری و نمیخوایش حالا من دلیلشو نمیدونم ولی به مادرت بگو من میخوام جدا بشم توام هرکاری میخوای بکن اول از همه آبروی خودت میره 

من نمیفهمم خب اصلا مادرت چرا باید همچین چیزی رو بدونه 

بخدا خودش امشب بهم گفت میگه تو باید زنگ بزنی بهش بگی میخوامت والا من آبروتو  میبرم همه جا  ...

اگه واقعا طرفو نمی‌خوای بگو نمی‌خوام و همچین کاری نمیکنم اگه تو واقعا مادرمی قطعا دخترتو بدنام نمیکنی چون دودش تو چشم خودتم می‌ره 

اگه دوسش نداری و نمیخوایش حالا من دلیلشو نمیدونم ولی به مادرت بگو من میخوام جدا بشم توام هرکاری میخو ...

شوهرم زنگ زد بهش گفت خانوادش هم فرستاد وسیله هاشونو دادیم بهشون 

ولی امشب جلو بابام بهم گفت باید بری التماسشون والا همه جا میشینم  آبروتو  میبرم هر حرفی هم میزد هی موهامو میکشید

خو بدبختی اینه خانواده خودم پشتم نیستن وقتی یه نفر یه حرف بزنی مادرم میگه ارع اینجور شده 

عجب بدتر شد ک🫥

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

شوهرم زنگ زد بهش گفت خانوادش هم فرستاد وسیله هاشونو دادیم بهشون  ولی امشب جلو بابام بهم گفت با ...

به این فکرکردی که اگه بخوای جدا شی باید تواون خونه بمونی و دائم از مامانت سرکوفت بخوری؟

شوهرتو چرا دوست نداشتی اخه مشکلش چی بود