2789
برو پایین نوشته نی‌نی کست . بزنی روش پادکستای دیگه هم میاد 

لینک هم برای پادکستهای قبلی بود  

اونی که گفتی رو هم پیدا می کنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چششششم 🤩🤩🤩 صدای خودتونه ؟ خیلی پرانرژی و شنیدنیه  دستت درد نکنه

بلههه چقد عالی خیلی خوشحال شدم مرسیی  

برو قسمت مجله . یا اینکه برو تو صفحه‌ی خودِ @ninicast   و تاپیکای صوتیشو پیدا کن[/QUOTE]

[QUOTE=339535949]پادکست چیه کجاست

پادکست پیام صوتی‌ایه که با نام نی نی کست داره فعالیت می‌کنه و هر شنبه یه قسمت جدید ازش در سایت قرار می‌گیره و درباره موضوعات مختلفی در اون حرف زده شده و شما می‌تونید نظر و پیشنهادتتون رو به ما بگید تا به کار بگیریم   اینم لینک نی نی کست https://www.ninisite.com/search/articles?q=نی نی کست&f=1

سلام عخشااااا خوبین خوشیم 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕🍭🍭🍭🍭🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

@مامانی_ماهانم  

@99999999999999  

عخشای من چوطورن 🫂💕😘🍬🍭🍭

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

😒 کلافه میشم انقدر توخونه ام  دلمم نمیخواد جایی برم🤣🤣🤣🤣 اوسکول شدم بخدا🚶‍♀️

پیام یاسمین بانو 😘😘

قربونت بشم من عزیزدلم نه نیستم من تو نینی سایت با یکی از اکانتام تعلیقم اون یکی شمارمم رو هرچقدر میزنم قبول نمیکنه نمیتونمممم بیام فعلا اینده ها شاید قبول کرد اومدم ای بابااا عیب نداره واسشون عادیه این چیزا دخترررررر،راستی برای قدرت باروی مرد هم ک اهم اهم میشه زودتر نینی دار بشید یه قرصی هست که قدرت باروریشو میبره بالا از داروخونه بگیری خوبه اسمش یادم نیست وایستا یادم افتاد میگم .. خبر نینی دار شدنتو بشنوم