2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا اخه تو سایت خوندم اصلا نمیتونی تکون بخوری و یکی باید پوشکتو عوص کنه حتی یکی باید بچه رو بیاره ...

اونا زیادی لوسن البته که نمیتونی دو سه روز تکون بخوری ولی با شیاف چیزی متوجه نمیشی 

سلام اول هفته اتون بخیر و خوشی 🤍🌹💚

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
😡

چشمت روشن مدیسا هم که برگشت اینقدر نگرانش بودی

@ninicast داشتم قسمت ۴ رو گوش میدادم . خوشمان آمد مرسی 😁🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام اول هفته اتون بخیر و خوشی 🤍🌹💚

سلاااااااام

همچنین 🤩

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلاااااااام همچنین 🤩

ممنون مهربونم😍

خوبی؟

ممنون مهربونم😍 خوبی؟

خوبم قربونت . ماری وقت کردی پادکستای نی‌نی‌سایتو گوش کن . 

@آویشونم پادکست چهار در مورد زایمان سزارین و طبیعی صحبت کرده . گوش کن 

یخچالو باز میکنم کره میبینم یادتو میفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اين پيامو منو بهش برسون ؛
سلام اويشن جون خوبي؟!منم مامان ياسمين ، دلم برات يك ذرررررره شده دختر شيطون من 🥹🥹هيچوقت فكر نميكردم تو دنياي مجازي به كسي اينطور دلبسته شم ، دلم براي نمك بازيات تنگووووليده كليييي راستي از اقدامت چخبر ؟! اومدم بگم هر روز گرمي جات بخور با معجون ، انشاءالله كه خبر خوبي ميدي دوستت دارم

پیام مامان یاسمین برای شماست اویشن جان😘😘

@ninicast   داشتم قسمت ۴ رو گوش میدادم . خوشمان آمد مرسی 😁🤩

سلامم  چه خوشحال کننده مرسی بابت همراهیت پس منتظر فصل جدید نی نی کست باش