2789
یخچالو باز میکنم کره میبینم یادتو میفتم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب خوبه باز بهونه‌ای هست واسه به یادِ من افتادن 😁🫂

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره باز برای تو خوبه هر وقت نفخ میکنم یاد کاربر هندونه میفتم🤣🤣لعنتیه نفاخ🍉🤣

بی تر ادددددددب 💉💉💉💉

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها شما لازانیا رو با سس بشامل درست میکنید؟من تاحالا با بشامل درست نکردم همیشه سس گوجه میزنم میتر ...

نه من مثل پژمان بازغی با سس سفید درست می کنم اونقدر خوشمزه میشه 

هم مجردی میپختم خوشمزه میشد بعد ازدواج هم پختم شوهرمم خوشمزه میشه ولی یه ایراد داره اگه یه کاغد الومینیم نکشی روش خشک میشه لایی بالایی اگه بکشی پنیر پیتزاش طلایی نمیشه🙁

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه من مثل پژمان بازغی با سس سفید درست می کنم اونقدر خوشمزه میشه  هم مجردی میپختم خوشمزه می ...

وا خب سس بشامل واسه اینه که خشک نشه دیگه من روی هرلایه از ورقه های لازانیا سس کچاب میزنم واسه اینکه خشک نشه تو سس سفیدو چجوری میزنی؟

وا خب سس بشامل واسه اینه که خشک نشه دیگه من روی هرلایه از ورقه های لازانیا سس کچاب میزنم واسه اینکه ...

اره میدونم سس بشامل نسبت به مایونز خیس تر هست برای همین جلو خشک شدنش رو میگیره

روی لایه ها می زنم لایه به لایه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪