2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
من و شوهرم آشتی میکنیم یا جدا میشیم

سلام‌.برشما‌.حس‌میکنم‌‌‌ رنج‌‌ زیادی‌ کشیدی‌.اگر‌ بچه‌ داری‌ خیر‌ جدا‌ نمیشید‌.اگر‌ راهکار‌خواستی‌‌‌ در خدمتم.

سلام‌.برشما‌.حس‌میکنم‌‌‌ رنج‌‌ زیادی‌ کشیدی‌.اگر‌ بچه‌ داری‌ خیر‌ جدا‌ نمیشید‌.اگر‌ راهکار‌خواستی‌‌‌ ...

خصوصی میتونیم صحبت کنیم عزیزم؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام وقت تون بخیر  من امسال آزمون استخدامی دبیری قبول میشم؟  کی ازدواج می کنم؟  چه ...

سلام‌.بله‌ قطعا‌قبول‌میشی‌.۲۴‌آذر۱۴۰۴‌ازدواج‌ میکنی‌.با‌یه‌ اقا‌ معلم‌ ۳۰ساله‌ خوش‌ رو‌ مهربان‌‌.کمی‌ مغرور‌ ولی‌ جذاب‌.موفق‌ باشی‌.

سلام‌.بله‌ قطعا‌قبول‌میشی‌.۲۴‌آذر۱۴۰۴‌ازدواج‌ میکنی‌.با‌یه‌ اقا‌ معلم‌ ۳۰ساله‌ خوش‌ رو‌ مهربان‌‌.کمی ...

سلام بزرگوار

روزتون بخیر

خوبین؟

من دیشب در جواب پیامتون پرسیدم که چه زمانی پس مهاجرت میکنم اگر مهاجرتم امسال نیست و به کجا و شما پاسخی ندادید، ممکنه پاسخ بدید، تشکر

سلام عزیزم این دعای جذب و محبتو که گفتی دعانویست خوب نبوده شما دعایی بلد نیسی بهم بدی من هزینشم می ...

این‌کارو‌ میگم‌ انجام‌ بده‌.برو‌ حرز‌ کبیر‌ امام‌ جواد‌ که‌ رو‌ پوست‌ اهو‌ نوشته‌ شده‌ از‌قم‌ یا‌ کاشان‌ پک‌ کاملشو‌ بگیر‌.‌‌ اول‌نمازشوبخون‌‌ بعد ببند‌ به‌ بازوی‌ راستت‌.اینم‌ خوبه‌ جواب‌ میده‌.

سلام‌.بله‌ قطعا‌قبول‌میشی‌.۲۴‌آذر۱۴۰۴‌ازدواج‌ میکنی‌.با‌یه‌ اقا‌ معلم‌ ۳۰ساله‌ خوش‌ رو‌ مهربان‌‌.کمی ...

@mahhsoon عزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید

سلام‌ بله‌ باهم‌ ازدواج‌ دارند‌.موفق‌ باشی‌.

عزیزم لطفا بگو پای حرفش میمونه؟

براش مهمم؟

ح بهتره یا م؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد

@mahhsoon ماهسون جون خواهشا جواب سوالم را بده،این سوالاتم جدید هست و تکراری نیست،دلم خیلی گرفته و خیلی اذیتم کردند،خدا خیرت بده و دلت را شاد کنه ببخشید اذیتت می کنم،عزیزم اگر اینجا سخته لطفا درخواستم را قبول کن و آنجا پاسخ بده،ممنون عزیزم

عزیزدلم ببخشید دوباره دارم سوال میپرسم

من با همین آقایی که الان در ارتباطم.رابطمون درست بشو هست؟اگه تلاش کنم با ایشون اوکی میشم مثل قبل؟

قصدشون جدیه؟

پیامای دیشب تون رو کاملا خوندم

ولی گفتم ببینم امیدی هست به این رابطه با تلاش یانه؟

چون خیلی خاطره داریم

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍

@mahhsoon عزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟من چه زمانی از دست کسی که اول اسمش م داره خلاص میشم و حقم را میگیرم؟ خیلی اذیتم کردند،چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید خدا دلت را شاد کنه

عزیزدلم ببخشید دوباره دارم سوال میپرسم من با همین آقایی که الان در ارتباطم.رابطمون درست بشو هست؟اگه ...

مثلا نذری دعایی .چله ای بگیرم

عزیزدلم ببخشید دوباره دارم سوال میپرسم من با همین آقایی که الان در ارتباطم.رابطمون درست بشو هست؟اگه ...

این آقا قبلا ی دعای مهرو محبت هم گرفته بود

بهش بگم بشوره؟

چون بعد اون دعا یکم رابطمون سرد شد

2823
2791
2779
2792