❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥 میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
@mahhsoonعزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید
@mahhsoonماهسون جون خواهشا جواب سوالم را بده،این سوالاتم جدید هست و تکراری نیست،دلم خیلی گرفته و خیلی اذیتم کردند،خدا خیرت بده و دلت را شاد کنه ببخشید اذیتت می کنم،عزیزم اگر اینجا سخته لطفا درخواستم را قبول کن و آنجا پاسخ بده،ممنون عزیزم
@mahhsoonعزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟من چه زمانی از دست کسی که اول اسمش م داره خلاص میشم و حقم را میگیرم؟ خیلی اذیتم کردند،چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید خدا دلت را شاد کنه