2777
2789
عنوان

خریدخونه

150 بازدید | 13 پست

سلام دوستان ممنون میشم هرکس که تجربه داره کمکم کنه.

ما با هزاران قرض وقوله وفروختن ماشین میخوایم خونه بخریم من از کوچه های باریک اصلا خوشم نمیاد واینکه ساختمونای بلندی روبه روی هم باشن الان یه خونه میخوایم ببینیم حدودا۲سال ساخته و روبه روی پارک هست پارکش جنگلیه واینکه اون قسمت بازی بچه ها از این خونه دوره وکوچه اش هم بزرگه واگه مهمون بیاد اذیت نمیشه دوتا بالکن داره یکی روبه روی پارک یکی هم افتاده کوچه پشتی و۱۰۰متره ولی من بخاطر امنیش میترسم البته که اونجا ساکنین دیگه ای هم داره حالا نظرتون چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موقعیت خونه خیلی مهمه این که کوچه اش بزرگ باشه حق با شماست

رو برو پارک بودن یعنی دیگه ساخت و ساز نمی شه و این خودش آبشنه

از زمین بازی دور هم خوبه که از سر و صدای وقت و بی وقت در امانی

به سلامتی بخری و خونه پر برکتی باشه فقط بخر که هر روز پول بی ارزش تر از دیروز

عااااالیههههه،مبارکت باشه عزیزدلم😍😍😍😍😍

مرسی فداتشم 😍😘فعلا قراره امروز بریم ببینیم ولی املاکی که خیلی تعریفشو میکرد اینجا الان متری ۵۰ ت ولی صاحبخونه چون اینجا نیست از قیمتا خبر نداره زیر ۵۰ گذاشته

هر کار می کنی زودتر بخر تا پولت کم ارزشنشهکدام شهر داری می خری؟اینا که گفتی خوبه که

همون دیگه بخاطر همین که پول دارخ بی ارزش مسشه عجله داریم وکلا تو استرسم که نکنه مجبور شم برم جایی که کوچیک بباشه ودوسش نداشته باشم ما اطراف تهرانیم میدونی از لحاظ امنیت واینکه بعدا بخایم بفروشیم فروش میره یا نه بعضی از کوچه ها خرید وفروش سخت انجام میشه

موقعیت خونه خیلی مهمه این که کوچه اش بزرگ باشه حق با شماست رو برو پارک بودن یعنی دیگه ساخت و ساز نمی ...

بله درسته روبه روی ما دارودرخته و نیمکت ک اکثرا پیرمردا وخانوما میشینن،ددرسته دیگه روبه روی ما ساخت وساز نمیشه وانگار که دوکله میگن چی میگن اونجوریه پارکینگ هم داره ولی طبقه ۵ هستش اسانسور هم داره فکر کنم باری باشه،ممنون عزیزم توکل بخدا