mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عنوان حسششمی 3384 بازدید | 407 پست هستم.لطفاسوالاتخودتونوهرچند تا هست در یک کامنت بپرسید.چون دوباره سوال کنید جواب نمیدم فقط یکبار جواب میدم.دیر جواب دادم لطفا صبر کنید اگرحسی داشته باشم جواب میدم.چندبارسوالتونو تکرارنکنید.کسانی که درتاپیک قبلیم شرکت کردن وجوابشونو دادم دوباره نیان سوال کنن چون پاسخنمیدم.کسی اعتقادنداره نیاد.امروز فقطبه ده نفر جواب میدم.اگر جوابکسی رو اصلا ندادم بدونه که بهش حسی نداشتمکه جواب ندادم.لطفاشرایطو بادقت بخونید وسوال کنید.باسپاس. 1403/02/11 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah_pishonii عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1595 امید حسش بهم چیه تهش چی میشه؟کسی تو زندگیشه الان؟با کی ازدواج میکنم ؟هرچی راجبش حس میکنید بگید ممنونم خیلی سردرگمم😔♥️ خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
mim_min عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 15164 دوستم داره یا دروغ میده؟کسی توی زندگیشه ؟رفتاراش چیه؟فرهنگیان دعوت میشم دبیری میارم؟ بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:| اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️
خواهرزاده_والتروایت عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 64 سلام به نظرتون فرهنگیان قبول میشم؟ مصاحبه دعوت میشم؟ آیا با آیدین ازدواج میکنم؟
حسینی_باااای عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 8638 دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟نحوه اشنایی با همسرم یا شغلش یا مشخصاتش دفعه پیش جواب ندادین به سوال دیگه رو جواب دادین .
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 امید حسش بهم چیه تهش چی میشه؟ هرچی راجبش حس میکنید بگید ممنونم♥️ سلام.اقاامید شما را دوست داره وهمیشه حواسش به شما هست.حس میکنم به شما نزدیکه.واگر در جایی شما رو ببینه همش بفکر شماستو برات جلب توجه میکنه.دوست داره که شما همسر ایندش بشی ولی فعلا موقعیت ازدواج نداره.موقعیتش جور بشه حتما پا پیش میزاره.موفق باشی.
mah_pishonii عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1595 سلام.اقاامید شما را دوست داره وهمیشه حواسش به شما هست.حس میکنم به شما نزدیکه.واگر ... ممنون عزیزدلممم خدا خیرت بده الهی😍😘فقط این سوالمم بگو بیشتر از این مزاحمتون نمیشم به نظرت پسر خوبیه ؟میتونم اختلاف. های اعتقادیمو باهاش درست کنم؟باهاش ازدواج میکنم؟ خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 دوستم داره یا دروغ میده؟کسی توی زندگیشه ؟رفتاراش چیه؟ فرهنگیان دعوت میشم دبیری میارم؟ سلام.دوستتداره ولی خیلی کم.زیادبهت اهمیت نمیده.رفتارش زیاد به دلت نمیشینه.حس میکنم بیخودی ناراحتت میکنه.شهامت معذرت خواهی ازت نداره.وپیشقدمنمیشه.وبجز شما باکسی دیگه درارتباطه.درمورد فرهنگیان حسیندارممتاسفانه.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 سلام به نظرتون فرهنگیان قبول میشم؟ مصاحبه دعوت میشم؟ آیا با آیدین ازدواج میکنم؟ سلام.امکان۸۰درصد قبولی شما وجود داره.خیر با ایدین ازدواج نمیکنی موفقباشی.
خواهرزاده_والتروایت عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 64 سلام.امکان۸۰درصد قبولی شما وجود داره.خیر با ایدین ازدواج نمیکنی موفقباشی. ممنونم گلی
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 ممنون عزیزدلممم خدا خیرت بده الهی😍😘 فقط این سوالمم بگو بیشتر از این مزاحمتون نمیشم به نظرت ... گفتمفقطیکبار جواب میدم.بله اختلافاعتقادیتونو درست میکنید.وسرانجامباایشون ازدواج میکنی.اما زمان میبره.شایددو الیسه سال طول بکشه.
mah_pishonii عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 1595 گفتمفقطیکبار جواب میدم.بله اختلافاعتقادیتونو درست میکنید.وسرانجامباایشون ازدواج میکنی ... شرمنده عزیزم♥️♥️خیلییی لطف کردی گلم براتون صدقه میزارم براتون و صلوات میفرستم همیشه دعاتون میکنم🥰😘😘🌹🌹 خدای مهربونم شکرت بابت همه قشنگیات:'))
عاشق_خیانتکار عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 730 کی ازدواج می کنم و اوضاع مالی و رفتارش چجوریاس؟ دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚