2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست

سلام کی بم پیام میده؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

گفتم‌فقط‌یکبار‌ جواب‌ میدم‌.بله‌ اختلاف‌‌اعتقادیتونو‌ درست‌ میکنید‌.وسرانجام‌با‌ایشون‌ ازدواج‌ میکنی ...

سلام دبیری قبول میشم؟

کی ازدواج میکنم؟

ارشدمو شهرودانشگاهی ک دوس دارم میارم یا ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام‌.اقا‌امید‌ شما‌ را‌ دوست‌ داره‌ وهمیشه‌ حواسش‌ به‌ شما‌ هست‌.حس‌ میکنم‌ به‌ شما‌ نزدیکه‌.واگر‌ ...

لطفا منم بگو امیر منو دوست داره هنوز؟ممکنه برگرده؟هدفش از این حرف زدنا چیه

اینجا بهم گفتن برنمیگرده

سلام کی بم پیام میده؟

سلام‌.طرف‌مقابل‌شما‌ را‌ دوست‌ داره‌.اما‌ به‌ ازدواج‌ با‌ شما‌ ختم‌ نمیشه‌.حس‌میکنم‌‌ اختلاف‌ بین‌ شما‌ بالاست‌.واین‌امر‌ موجب‌ میشه‌ که‌ ازدواج‌نکنید‌ باهم‌.موفق‌باشی‌.

کی بچه دار میشم جنسیت  کنکور اردیبهشت قبول میشم چی  چ رشته ای میرم دانشگاه؟  ...

سلام‌.بله‌امسال‌اخر‌پاییز‌ حامله‌ میشی‌.وصاحب‌ یه‌ دختر‌ زیبا‌ میشی‌.اگر‌ اسمشو‌ بزاری‌ آیلین‌ که‌ زیباتر‌ میشه‌.و‌برای‌ معلمی‌ ‌قبول‌ میشی‌.موفق‌ باشی‌.

من رفتم دعانویس و دعا گرفتم گفت داخل گل سرت بزار حالا بگو شوهرم کی باهام آشتی میکنه؟

سلام‌مجدد‌.اگر‌دعانویست‌ معتبر‌باشه‌.نهایتا‌ ‌‌بین‌۲۰تا۴۵‌روز‌دیگه‌ باشما‌ اشتی‌ میکنه‌.موفق‌باشید‌.

سلام‌مجدد‌.اگر‌دعانویست‌ معتبر‌باشه‌.نهایتا‌ ‌‌بین‌۲۰تا۴۵‌روز‌دیگه‌ باشما‌ اشتی‌ میکنه‌.موفق‌باشید‌.

سلام دبیری قبول میشم؟

کی ازدواج میکنم؟

ارشدمو شهرودانشگاهی ک دوس دارم میارم یا ن

و گاه باید خندید بر غمی بی پایان...🥲❤
سلام گلم،بی زحمت به من میگی درمورد رابطه م چی حس میکنی؟جشنم کی هست؟

سلام‌.حس‌میکنم‌ رابطه‌ات‌ با‌دوست‌ پسرت‌یا‌پارتنرت‌ ‌خوبه‌ وپیشرفت‌داشته‌ باشه‌.واگر‌ادامه‌ دار‌باشه‌.امسال‌اواخر‌تابستان‌این‌رابطه‌ به‌ثمرمیرسه‌.موفق‌باشی‌.

2790
2823
2791
2779
2792