2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام‌مجدد‌.اگر‌دعانویست‌ معتبر‌باشه‌.نهایتا‌ ‌‌بین‌۲۰تا۴۵‌روز‌دیگه‌ باشما‌ اشتی‌ میکنه‌.موفق‌باشید‌.

دعا نویس مذهبی بود

اون هایی که اونجا بودن همه گفتن نتیجه گرفتن

حالا شما بمن بگو که حست چی میگه؟ آشتی میکنیم؟ کی؟

دلیلی که منو نمیبخشه چیه؟

سوالامو جواب بده برات هفت تا صلوات ب نیت حضرت فاطمه میفرستم

سلام ، امسال پزشکی قبول میشم؟ اگه آره ، کدوم شهر قبول میشم؟  براتون دعا میکنم و سه تا حمد خوند ...

سلام‌۶۰‌درصداحتمال‌قبولی‌شما‌وجود‌داره‌.موفق‌باشی‌.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دعا نویس مذهبی بود اون هایی که اونجا بودن همه گفتن نتیجه گرفتن حالا شما بمن بگو که حست چی میگه؟ آش ...

کاربر‌محترم‌این‌دهمین‌باره‌ دارید‌ هی‌سوال‌ میپرسید‌.دلیل‌نبخشیدن‌شما‌ توسط همسرت‌.حس‌ میکنم‌ مشگل‌ ازشماست‌.نسبت‌ به‌ زندگیت‌‌سرد‌ شدی‌.به‌خونه‌ وزندگیت‌ نمیرسی‌ خودارایی‌ ‌دربرابر‌ همسرت‌ نداری‌.به‌ بچه‌وزندگیت‌ به‌ نحو‌ احسنت‌ نمیرسی‌‌.سیاست‌ زنونه‌ نداری‌.اگر‌این‌ مشگلات‌ را‌ رفع‌‌ کنی‌.همسرت‌ باهات‌ اشتی‌ میکنه‌.درصورت‌ سوال‌ مجدد‌.پاسخی‌ ازطرف‌ بنده‌ دریافت‌ نمیکنید‌.موفق‌ باشی‌.

کاربر‌محترم‌این‌دهمین‌باره‌ دارید‌ هی‌سوال‌ میپرسید‌.دلیل‌نبخشیدن‌شما‌ توسط همسرت‌.حس‌ میکنم‌ مشگل‌ ...

قربونت برم

آخه خیلی بهم درست گفتی

برا همین ازت سوال پرسیدم

فقط ازت میخوام همه حستو متمرکز کنی بگی کی باهام آشتی میکنه؟ دیگه سوال ازت نمیپرسم بخدا

اینو فقط بهم بگو

برات دعا میکنم بخدا

کاربر‌محترم‌این‌دهمین‌باره‌ دارید‌ هی‌سوال‌ میپرسید‌.دلیل‌نبخشیدن‌شما‌ توسط همسرت‌.حس‌ میکنم‌ مشگل‌ ...

منم بگو لطفا 

تابستون نامزد میکنم؟ 

زمان عقدم؟ 

ربات حس ششم👇👇👇👇     https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
قربونت برم آخه خیلی بهم درست گفتی برا همین ازت سوال پرسیدم فقط ازت میخوام همه حستو متمرکز کنی بگی ...

گفتم‌بین‌ ۲۰‌تا۴۵‌ روز‌ دیگه‌.اشتی‌ میکنید‌.

سلام‌.بله‌امسال‌اخر‌پاییز‌ حامله‌ میشی‌.وصاحب‌ یه‌ دختر‌ زیبا‌ میشی‌.اگر‌ اسمشو‌ بزاری‌ آیلین‌ که‌ ز ...

وای خدا الهی بشهه نمیدونی ک با دیدن این پیام چ ذوقی کردممممم 😍😍😍🥺🥺🥺🥺🤧🫀🫀🫀

لطفا منم بگو امیر منو دوست داره هنوز؟ممکنه برگرده؟هدفش از این حرف زدنا چیه اینجا بهم گفتن برنمیگرده

باسلام‌.امیر‌فقط‌برای‌سرگرمی‌ دوستت‌داشته‌.وجهت‌ازدواج‌‌ تو‌ رو‌ نمیخواد‌.حس‌میکنم‌.موقتا‌بازم‌بهت‌ برگرده‌ ولی‌ برای‌ سرگرمی‌.به‌شدت‌‌ ازش‌ دوری‌ کن‌.چون‌ادم‌ خیانتکاریه‌.موفق‌باشی‌.

2790
2823
2791
2779
2792