mahhsoon مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 عنوان حسششمی | مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست هستم.لطفاسوالاتخودتونوهرچند تا هست در یک کامنت بپرسید.چون دوباره سوال کنید جواب نمیدم فقط یکبار جواب میدم.دیر جواب دادم لطفا صبر کنید اگرحسی داشته باشم جواب میدم.چندبارسوالتونو تکرارنکنید.کسانی که درتاپیک قبلیم شرکت کردن وجوابشونو دادم دوباره نیان سوال کنن چون پاسخنمیدم.کسی اعتقادنداره نیاد.امروز فقطبه ده نفر جواب میدم.اگر جوابکسی رو اصلا ندادم بدونه که بهش حسی نداشتمکه جواب ندادم.لطفاشرایطو بادقت بخونید وسوال کنید.باسپاس. 1403/02/11 | 13:18 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 سلاممجدد.اگردعانویست معتبرباشه.نهایتا بین۲۰تا۴۵روزدیگه باشما اشتی میکنه.موفقباشید. دعا نویس مذهبی بوداون هایی که اونجا بودن همه گفتن نتیجه گرفتنحالا شما بمن بگو که حست چی میگه؟ آشتی میکنیم؟ کی؟دلیلی که منو نمیبخشه چیه؟سوالامو جواب بده برات هفت تا صلوات ب نیت حضرت فاطمه میفرستم
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 سلام ، امسال پزشکی قبول میشم؟ اگه آره ، کدوم شهر قبول میشم؟ براتون دعا میکنم و سه تا حمد خوند ... سلام۶۰درصداحتمالقبولیشماوجودداره.موفقباشی.
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 دعا نویس مذهبی بود اون هایی که اونجا بودن همه گفتن نتیجه گرفتن حالا شما بمن بگو که حست چی میگه؟ آش ... کاربرمحترمایندهمینباره دارید هیسوال میپرسید.دلیلنبخشیدنشما توسط همسرت.حس میکنم مشگل ازشماست.نسبت به زندگیتسرد شدی.بهخونه وزندگیت نمیرسی خودارایی دربرابر همسرت نداری.به بچهوزندگیت به نحو احسنت نمیرسی.سیاست زنونه نداری.اگراین مشگلات را رفع کنی.همسرت باهات اشتی میکنه.درصورت سوال مجدد.پاسخی ازطرف بنده دریافت نمیکنید.موفق باشی.
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 کاربرمحترمایندهمینباره دارید هیسوال میپرسید.دلیلنبخشیدنشما توسط همسرت.حس میکنم مشگل ... قربونت برمآخه خیلی بهم درست گفتیبرا همین ازت سوال پرسیدمفقط ازت میخوام همه حستو متمرکز کنی بگی کی باهام آشتی میکنه؟ دیگه سوال ازت نمیپرسم بخدااینو فقط بهم بگوبرات دعا میکنم بخدا
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2636 کاربرمحترمایندهمینباره دارید هیسوال میپرسید.دلیلنبخشیدنشما توسط همسرت.حس میکنم مشگل ... منم بگو لطفا تابستون نامزد میکنم؟ زمان عقدم؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 قربونت برم آخه خیلی بهم درست گفتی برا همین ازت سوال پرسیدم فقط ازت میخوام همه حستو متمرکز کنی بگی ... گفتمبین ۲۰تا۴۵ روز دیگه.اشتی میکنید.
kkfati عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1174 سلام.حسمیکنم رابطهات بادوست پسرتیاپارتنرت خوبه وپیشرفتداشته باشه.واگرادامه دار ... حسش بهم چیه؟
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 منم بگو لطفا تابستون نامزد میکنم؟ زمان عقدم؟ باسلام.شهریور ماه بهاحتمال۸۰ درصد عقد میکنی
رزسفید5 عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 578 باسلام.شهریور ماه بهاحتمال۸۰ درصد عقد میکنی کی ازدواج میکنم شغلش چیه
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 باسلام.شهریور ماه بهاحتمال۸۰ درصد عقد میکنی ببخشیدمنظورم نامزد میکنی اشتباه تایپی شد.
کفترکاکل_به_سرر عضویت: 1402/06/04 تعداد پست: 2636 ببخشیدمنظورم نامزد میکنی اشتباه تایپی شد. مرسی❤️شغلش چیه؟ تو بیمارستانه کارش؟ خودم ارشد قبولم سال دیگه؟ ربات حس ششم👇👇👇👇 https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6920437616
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2886 ببخشیدمنظورم نامزد میکنی اشتباه تایپی شد. حس محسن بمن چی بود؟ الان حسش چیه؟هدفش چی بود؟
mahi_ali عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2342 سلام.بلهامسالاخرپاییز حامله میشی.وصاحب یه دختر زیبا میشی.اگر اسمشو بزاری آیلین که ز ... وای خدا الهی بشهه نمیدونی ک با دیدن این پیام چ ذوقی کردممممم 😍😍😍🥺🥺🥺🥺🤧🫀🫀🫀
mahhsoon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1024 لطفا منم بگو امیر منو دوست داره هنوز؟ممکنه برگرده؟هدفش از این حرف زدنا چیه اینجا بهم گفتن برنمیگرده باسلام.امیرفقطبرایسرگرمی دوستتداشته.وجهتازدواج تو رو نمیخواد.حسمیکنم.موقتابازمبهت برگرده ولی برای سرگرمی.بهشدت ازش دوری کن.چونادم خیانتکاریه.موفقباشی.