❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
@mahhsoonعزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید
@mahhsoonماهسون جون خواهشا جواب سوالم را بده،این سوالاتم جدید هست و تکراری نیست،دلم خیلی گرفته و خیلی اذیتم کردند،خدا خیرت بده و دلت را شاد کنه ببخشید اذیتت می کنم،عزیزم اگر اینجا سخته لطفا درخواستم را قبول کن و آنجا پاسخ بده،ممنون عزیزم
@mahhsoonعزیزم من در مورد برادرم از شما سوال نپرسیدم میشه لطفا بگی برادرم چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنه؟میخواهم بدونم کی برای من دعا گرفته و چیکار کنم دعایش باطل بشه؟کی حال دل من خوب میشه؟من چه زمانی از دست کسی که اول اسمش م داره خلاص میشم و حقم را میگیرم؟ خیلی اذیتم کردند،چرا حس کردی که ازدواجم با آقای ج نمیشه یعنی تو طالع هم نیستیم؟عزیزم این سوالاتم جدید هست لطفا جواب بده،ممنونم,ماهسون جون خواهشا جواب بده من به حستون خیلی اعتماد دارم و میدانم که درست میگید خدا دلت را شاد کنه