2821
2789
عنوان

حس‌ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 407 پست
سلام‌.حس‌ میکنم‌ پدرت‌ شما‌ ومادرتو‌ اذیت‌‌ میکنه‌.البته‌ مادرت‌ هم‌ بی‌ تقصیر‌ نیست‌.اگر‌ کوتاه‌ بی ...

سلام وقت تون بخیر 

من امسال آزمون استخدامی دبیری قبول میشم؟ 

کی ازدواج می کنم؟ 

چه ویژگی هایی داره؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بگین ازدواجم چه زمانی و با چه کسی هست ؟

دوست‌ عزیز‌ پیام‌ شما‌ را‌دیدم‌.اما‌ متاسفانه‌ حسی‌ نداشتم‌ که‌ پاسخ‌ شما‌ رابدهم‌.موفق‌ باشی‌.

دوست‌ عزیز‌ پیام‌ شما‌ را‌دیدم‌.اما‌ متاسفانه‌ حسی‌ نداشتم‌ که‌ پاسخ‌ شما‌ رابدهم‌.موفق‌ باشی‌.

عزیزم از طرف دوستم ازتون میپرسم که نی نی سایت نداره 

زهرا و بهادر با هم ازدواج دارند ؟

دوست‌عزیز‌. همکار‌ خودته‌ پزشک‌ هستن‌.حسی‌ به‌ شهرشون‌ ندارم‌.ولی‌ با‌ ایشون‌ مهاجرت‌ نمیکنی‌.

عزیزم لطفا اینم بگو بهم که چرا با همسر آیندم مهاجرت نمیکنم؟چون من ایرانی نیستم.ایشون هم از هموطنان خودم هستن دیگه؟

وضع مالی و شخصیتی شون چطوره؟پولدارن؟

و اینکه این آقایی که الان پارتنرم هست چه زمانی ازدواج میکنه و آیا ایشون مهاجرت میکنن؟

لطفا همین سوالات آخر هم جواب بدین ممنونم عزیزم

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
خیر‌‌دعا‌ نویست‌ خوب‌ نیست‌.اولا‌ باید‌ موکل‌ داشته‌باشه‌.ثانیا‌ باید‌ کتاب‌ دعاش‌ از‌ اجدادش‌ به‌ و ...

خب اینم موکل داشت دیگه

پس من پیش کی برم؟ اکثرا دعاهای چاپی میدن ولی این خودش برام نوشت

من پیش دوتا دعا نویس رفتم

یکیش اسمش عباس بود و معلم بود و موکل هم داشت

یکیش اما زن بود و اسمش صدیقه بود و از این طلسم های زرد رنگ و چندتا دعا هم داد

میتونی حس کنی دعای کدوم اثر خواهد کرد

ترو خدا یه اینو هم ج بده

سلام‌.حس‌ میکنم‌ پدرت‌ شما‌ ومادرتو‌ اذیت‌‌ میکنه‌.البته‌ مادرت‌ هم‌ بی‌ تقصیر‌ نیست‌.اگر‌ کوتاه‌ بی ...

ممنونمم 

اینم میگی خواهشا

ممکنه محمدرضا رضا بعدا علاقه ای پیدا کنه بهم ؟ و باهم اون هدف منو انجام بدیم ؟ و زندگیمونو بسازیم؟

بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام‌ خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:)  ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم       امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم.  اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️ 

من و شوهرم آشتی میکنیم یا جدا میشیم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
من پیش دوتا دعا نویس رفتم یکیش اسمش عباس بود و معلم بود و موکل هم داشت یکیش اما زن بود و اسمش صدیق ...

من یه جا خوندم که اصلا دعا نویس زن نداریم.

و فالگیر مرد هم وجود نداره هرکسی همچین ادعایی کنه دروغ میگه کارش میلنگه

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
سلام ، امسال پزشکی قبول میشم؟ اگه آره ، کدوم شهر قبول میشم؟  براتون دعا میکنم و سه تا حمد خوند ...

میشه من بگی خیلی حیاتیه.سوال دوستمه.   ب دوستم زهرا تهمت زدن کع با کسی بوده. شوهرش یه چن روز باهاش دعوای بدی کرد. الان باهاش خیلی خوب شده. دیگه بهش شک نداره؟باورش کرده،؟در آینده قصد طلاق دادنشون نداره؟

2823
2791
2779
2792