2777
2789
عنوان

بهم بگین فاز مادر شوشوم چیه

1080 بازدید | 53 پست

یه اخلاقای خاصی داره که اصلا نمی دونم فارش چیه!!!؟

مثلا میاد خونه ما انگار باهام قهره اصلا باهام نمیزنه؛ ولی دختراش زنگ‌میزنه میره با صدای اروم و یواش پچ پچ میکنه ،منم بخدا خیلی محترمانه پذیرایی و غذا....

بعدش هرچی من برا خونه یا خودم بخرم اصلا نمیگه ها مبارکه یا به روم نمیاره .

میره به دختراش میگه بعد چند روز  میبینی یهو خواهر شوهرام به همسرم زنگ میزنن فلان چیزو برا خونتون از کجا خریدین باید شوهرم واسطه بشه عین اونو خواهر شوهرام بخرن خیال مادرشوهرم راحت سه تو رو خدا بگین فارس چبه این مادر شوهرم ؟؟؟ شوهرمو مجبور کرد که عین کابینت یا فرش منو از همون فروشنده و کابینت کار ،کار کنه

چرا حس میکنم تکراریه 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حسود نیستم از خودم بپرسن مشکلی نداره ، اینکه میاد خونه من عین افسرده ها میهوابه منم فک ر میکنم مریضه نگو امار خرید منو در میاره بره گزارش بده این اعصابمو خورد میکنه 

بعدش هم پیش شوهرم میگن تو خیلی مرد خوبی هستی همه چی برا زنت میخری؟!!!!

شوهرم هندونه میره زیر بغلش ..

من خودم شاغلم 

فقط شوهرت میتونه حل کنه ماجرا بهش بفهمون قرار نیس هرچی ما گرفتیم کپی اونو ننت بخره یا بگو اگه مثل مال من بخره من جدیدشو میخوام فشار بیار تا نتونه مثل مال خودتون واسه اونا بگیره ننشم ول کن جدیش نگیر

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

حسودی همین. 

منم مادرشوهرم چیزی میدید خریدم یا رفتاری ازم میدید ک خوشش میومد یا بقیه تعریف میکردن قیافش یجوری میشد تعجب میکردم من. یواش یواش فهمیدم چون اون یکی عروساش تعططیلن تو خیلی چیزا و توفامیلشون فقط حرف منه این حرص میخوره. حتی میدید نمیتونه بمن اشپزی یاد بده اما واسه اون یکی عروساش باید بره انجام بده حسودی میکردو حرص میخورد . 

parasoo1989@

فوق العاده حسود تشریف دارن . شما دفعه ی بعدی که اومد خونتون یه رفتار سرد اما بدون بی احترامی داشته باش فقط سرد و سنگین باش تو هم باهاش حرف نزن اگه چیزی پرسید کوتاه جوابشو بده بعدم اگه شوهرت باهات راه میاد از طریق شوهرت اقدام کن مثلا بهش بگو همه چیز رو بهشون نگه یا مثلا بگه قیمت رو یادمون نیست یا یادمون نیست از کجا خریدیم 

دو سه مرتبه که اینکار رو بکنید آدم میشن