2777
2789
عنوان

بهم بگین فاز مادر شوشوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 53 پست
فوق العاده حسود تشریف دارن . شما دفعه ی بعدی که اومد خونتون یه رفتار سرد اما بدون بی احترامی داشته ب ...

از اول از این بشر حس بد گرفتم خواستگاری دمپایی راحتی پام بود کلا عادت دارم به حالم گفته بود قدش کوتاهه واسه همین پوشیده !!!قدم ۱۵۸

ولی بعد عروسی با خودم گفتم بابا عین مادرمه خیلی احترامشو دارم ولی باز هم این.‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای اینکار رو نکن دختر .بخدا استارت اختلاف و مشکلاته که بخوای با همچین آدمایی بری سفر . یه بهونه ب ...

شوهرم میگه میرم بهش میگم که زنم نذاشته با خودم ببرمت مشهد منم میگم الان بگی بهتره که بریم بی احترامی بشه

عزیزم ما همه مادرشوهرامون همینن ! نمیشه کاریش کرد رها کن رها! بخوای فک کنی همش فقط به خودت آسیب زدی ...

ای گفتی ،چرا با دامادهاشون انقد خوبن؟؟؟؟ بگو‌بخند

به شوهرت بگو از دوقلو شدن بدم میاد از این به بعد هرچی عین من خریده باشن حتی شده باشه یه روز بود خریده بودم باید با پول خودت عوض کنی چند بار چیز کوچیکتو درجا عوض کن تا شوهرت بفهمه بهشون بگه سلیقشون به کار بگیرن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شوهرم میگه میرم بهش میگم که زنم نذاشته با خودم ببرمت مشهد منم میگم الان بگی بهتره که بریم بی احترامی ...

باور کن نرو . حرمت ها بینتون شکسته میشه . حتی ممکنه با شوهرتم دعوات بشه تو همون مسافرت باور کن من تجربشو دارم .الان که فکر میکنم به اون سفر که با خواهر شوهر حسودم رفتم میگم کاش پام شکسته بود . نرو عزیز من با نرمی شوهرتو راضی کن بگو میخوایم تنها باشیم رمانتیک بازی و.....

و بگو مامانتم بنده خدا میخواد خوش باشه اون دنیای خودشو داره ما دنیای خودمون و از این گونه صحبتا ....ولی نرووووو

تقریبا آدمی مشابه مادرشوهر تو تو فامیلمون دیدم 

تو رو خدا بیشتر بگو میخوام بشناسم

اخه ما خانوادتن زیاد پر حرفیم این بشر فقط سکوت ما هم میریم پیششون اصلا حرفی نمیزنن فقط به من و شوهرم میگن چرا ساکتین چرا حرف نمی زنین