2777
2789
عنوان

بهم بگین فاز مادر شوشوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 53 پست
نه بابا. گفتم ک این چون منو با خودشو اون یکی عروساش مقایسه میکرد و‌همیشه خراب میشد تواین مقایسه . ای ...

افرین عروس هنرمند چقددددد خوب از طلا هم بهتر بود هنری که نمیتونست تخصصشو وارد کنه 😘

ایول

شوهرم میگه انتخابتو دوس دارن قبول دارن بهت ایمان دارن، میدونم که خرم میکنه ، میگم چرا یه مبارکی یه تبریکی نمیگن بعدشم از خودم نظر بپرسن من راهنمایی میکنم همشون. جمع کنی سوادسون پنجم ابتدایی نمیشه !!من فوق لیسانس کارمند دانشگاهم

وای خدا  چقد حسود کاش میگفتی طلاس خاک تو سرش اینا ورا منقرض نمیشن ، ؟ مال منم متولد ۳۲هس

اتفاقا نمبدونستم انقدر بدبخته به خدا من جهیزیه اوردم جاریم نیاورد رفت با پول ارثش برای جاریم خونه خرید قسطشو داد هیچی تازه هنوزم سود پولشو با پنجاه میلیون پول بخشید بهش که از من بزنه جلو تا الان ساده بودم باعث شد من الان وند سوت سکه خریدم می موام بینیممم عمل کنم برینم بهش انقدر برس به خودت همه بگن این به چی شما اومده بگن تو روشون

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سلیقه یعنی یه چیز ارزون بخری درست بچینی تمیز نگهداری اخرین مدل خریدن سلیقه نیست طراح اون شرکته ...

اتفاقا طلا میخرم اصلا انگار نمیبننا نه مبارکی نه چیزی ، فقط به شوهرم فشار میارم که دولت زیاده خرج ماهم بکن

اصلا نمیبینم چقدر کار میکنم 

به بار خواهر شوهرم پیش شوهرش گفت باید چرا پای شوهرتو بخوری که سه دانگ خونه به نامت کرده هیچی به نام من نیست ،منم لال شدم که حکم من از برادرت بالاست حس کردم بگم شوهرم خورد میشه ولی پرروتر شدن

اتفاقا نمبدونستم انقدر بدبخته به خدا من جهیزیه اوردم جاریم نیاورد رفت با پول ارثش برای جاریم خونه خر ...

چقد بدبخت تازه میخوان دو تا جاری رو جون هم بندازن هی پشت سر جاری هام میگفت یکی از جاری هام درسته حسوده ولی خانم بتفرهنگیه از یه بافرهنگ ضرر نمی رسه ،اخرش گفتم یه پارچه خانمه گله دیگه اصلا حرفسو نزد پیش من .

خواهر دلم خونه نگوووو

😞😞😞😞

شوهرم میگه اینجوری پسندت کردم دوس ندارم عمل کنی من اینجوری دوست دارم ،ولی دماغمو دوس ندارم

افرین عروس هنرمند چقددددد خوب از طلا هم بهتر بود هنری که نمیتونست تخصصشو وارد کنه 😘 ایول شوهرم می ...

خب دیگه باز بیشتر معلوم شد حسادته. 

شوهره منم یبار بهش گفتم گف مگه ما ب تبریک اونا احتیاج داریم گفتم نه ولله اما سواله برام چرا با چشم داره میخوره اون وسیله رو اما نمیگه مبارکه دلیلش چیه. خندید . چی بگه. دیگه فهمیدم حسودیه فقط. وگرنه ماام عروس داریم وضع مالی خانوادشون از پدرمن  خیییلی بهتره یچی بخره ی شال مامانم میگه چ بهت میاد مبارکه وسیله بزرگ ک بخرن ک انقدخوشحال میشه. تازه هی ب داداشمم میگیم تولدش یادت نره اینو بگیر اون کارو بکن. 

parasoo1989@
اتفاقا طلا میخرم اصلا انگار نمیبننا نه مبارکی نه چیزی ، فقط به شوهرم فشار میارم که دولت زیاده خرج ما ...

بگو هرکسی عقل داره و ارزش نسبت به ارزش بها طرف طرف مقابلش خرج میکنه لالش کن اگه گفت چیزی نداشتی از این چرتا بگو در خونه بابامو داداشت زده نه من 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چقد بدبخت تازه میخوان دو تا جاری رو جون هم بندازن هی پشت سر جاری هام میگفت یکی از جاری هام درسته حسو ...

مردا حرف زیاد میزنن دهن همشمن به قشنکی باز میمونه خودت نمیگی فلانی چقدر قشنگه که برسه به مرد ول کن امل تحقیق کن بعد برو جلو شوهر منم کیگفت تا یکی پس انداختم چاقی و...به روم آورد یه سری عملا هستن میشه نگی یواشکی انحام بدی هایفو کن مزو کن موهاتو حجم بده فقط خودت برس هیچ وقت حقوقتو نگو

مادر شوهر دختر خالم اینجوریه 

خیلی زیاد حسوده 

اینکه گفتی شوهرت یه چیزی میخره بعد میره به دختراش میگه اونهم بخرن دقیقا همچین چیزیه

تازه مادره به شوهر دخترخالم میگه تو برو برای خواهرات بخر

میگه وظیفه برادره خرج خواهر رو بده حتی اگه شوهر کرده باشه

ولی خواهرش حتی تولدا برای برادرش کادو نمیخره میگه همین دورهمی صاحب تولد رو خوشحال میکنه دیگه نیازی به کادو نیست😐😂

دختر خالم برام تعریف کرده من دقیق ندیدم چجوریه مادرشوهرش 

بسپرش به خدا...🌿🤍

چقدر نظرات منفیه

به نظرم مادرشوهرش از نظر روابط اجتماعی ضعیفه. دیر اخت میشه یا با غریبه ها نمیتونه خیلی ارتباط بگیره یا یه همچین چیزی

اینکه مثل مال تو رو میخره چون سلیقه ت رو قبول داره