2777
2789
عنوان

بهم بگین فاز مادر شوشوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 53 پست
باور کن نرو . حرمت ها بینتون شکسته میشه . حتی ممکنه با شوهرتم دعوات بشه تو همون مسافرت باور کن من تج ...

ممنونم دوست عزیز انگار خودم تجربه کردم کاش قبول کنه

عزیزم فقططط حسادته 

چیزی که مادرشوهرمن و بییییشتر مادرشوهرا این خصیصه رو دارن و نمیشه کاری کرد ،نه دورانداختنی هستن بتونی دورشون بندازی نه سوزوندنی هستن بسوزونی فقط باید ندید بگیری این موجودات فتنه گرو😤

مسافرت هم تاجایی ک میتونی مقاومت کن و نروبهاشون چون تا مدتها حرفها و حرکتهاشون رومخته ویادآوریشون اذیتت میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای گفتی ،چرا با دامادهاشون انقد خوبن؟؟؟؟ بگو‌بخند

حسادت به عروس باعث میشه نتونن پذیرا و گرم باشن باهاش! در موارد شدیدتر حتی با پسر خودشون سر جنگ دارند که چرا مثلا به حرف زنتی! چرا براش خرج میکنی!یا حتی چزا باهاش اینقدر میری بیرون و تفریح و....ای خواهر خلاصه که چش دیدن عروس رو ندارن

به شوهرت بگو از دوقلو شدن بدم میاد از این به بعد هرچی عین من خریده باشن حتی شده باشه یه روز بود خرید ...

خواهر شوهرم یخچال خریده بود عید منم مثل منگولا گفتم مبارکتون باشه خیلی شیکه ، شوهرم برگشت از خواهرش پرسید از کدوم فروشگاه خریدین اصلا جواب نداد انگار کر بود شوهرش هر هر با خنده گفت از داخل ایران خریدیم، مسخرش کرد جواب درست حسابی نداد ای سوووختم

حسادت به عروس باعث میشه نتونن پذیرا و گرم باشن باهاش! در موارد شدیدتر حتی با پسر خودشون سر جنگ دارند ...

دقیقا تابستون شمال رفته بودیم همین که رسیدیم شوهرم گفت بریم ننمو ببینیم ماشالله هم همیشه جمع، منم که فقط فاز خوشحالی ....داشتم ،اونا هم مثل اینکه صدام خمپاره زده بود یاس نامید ...

برگشته به شوهرم میگه تو چقد خوبی زنتو‌میبری شمال مارو کسی نمیبره خطاب به شوهرش.... یه حالت عذاب وجدان گرفتیم که نگووو اصلا حالم بد میشد

حسودی همین.  منم مادرشوهرم چیزی میدید خریدم یا رفتاری ازم میدید ک خوشش میومد یا بقیه تعریف میک ...

افرین تا الان نمیدونستم ، یعنی نمی‌خواستم قبول کنم این دوره زمونه هم‌مادرشوهر حسود هست هی با خودم میگم انقد دنیا رو به پیشرفت مثل قدیم نیست که عروس پشت سر مادرشوهر بگه ،ولی انگار روابط فرقی نکرده متاسفانه 

فقر فرهنگی از فقر اقتصادی بیشتر بیداد میکنه

خواهر شوهرم یخچال خریده بود عید منم مثل منگولا گفتم مبارکتون باشه خیلی شیکه ، شوهرم برگشت از خواهرش ...

چرا به خودت گرفتی دید زنش بیشعورخ بحث عوض کرد نگفت که بعد شما بحث نشه با زنش از اونور بحث بگذرونه،به شوهرت عین همینو بگو بشینن سرجاش خودتم شاغلی پولتو طلا بخر نیار خونت به خودت برس نهایت کثلا تلویزیون خواستی عوض کنی صد تومنه به شوهرت بکو ده تومن پنح تومن میدم بقیش خودت بزار مادرش بیشتر لسوزه که حرفی شد بگو قبلا میخریدم تشکر از شوهرم میکردیم گذاشتم تنهایی بخره کل ثوابش ماله شوهرم بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عزیزم فقططط حسادته  چیزی که مادرشوهرمن و بییییشتر مادرشوهرا این خصیصه رو دارن و نمیشه کاری کرد ...

ای گفتی من فکر میکردم اون دوران حسادت مادر شوهر گذشته ولی ادامه داره نسلشون منقرض نمیشه

چرا به خودت گرفتی دید زنش بیشعورخ بحث عوض کرد نگفت که بعد شما بحث نشه با زنش از اونور بحث بگذرونه،به ...

افرین کاش دوستای واقعیم بودی چقدر نکته بود تو حرفات ، اتفاقا اومدم به شوهرم گفتم من عوض تو خورد شدم یعنی وی جواب سربالا میده در صورتی که تو تا ناف فروشنده میبری و تخفیف هم براشون میگیری ، هیچی دیگه الکی تعصب داره .... 

افرین تا الان نمیدونستم ، یعنی نمی‌خواستم قبول کنم این دوره زمونه هم‌مادرشوهر حسود هست هی با خودم می ...

منم تاچندسال نمیخواستم قبول کنم. دیگه نزدیک دوسال پیش یچیزی نشونش دادم فقط نگاه کردو رفت . رفتا.  هییییییچ خرفی نزد ی لحظه من موندم با اون چیزی ک دستم بود قشنگ موندما. اونجا دیگه مطمعن شدم ک‌حسادته. 

parasoo1989@
منم تاچندسال نمیخواستم قبول کنم. دیگه نزدیک دوسال پیش یچیزی نشونش دادم فقط نگاه کردو رفت . رفتا.&nbs ...

یعنی چی ،بگو منم شاید داشتم طلا اینا بود بره و بر نکرده😂😂😆

منم تاچندسال نمیخواستم قبول کنم. دیگه نزدیک دوسال پیش یچیزی نشونش دادم فقط نگاه کردو رفت . رفتا.&nbs ...

عین ماله من به خدا دوتا رینگ یه گوشواره قلبی کوچیک و یه انشکتر ساده بدل خریده خدا شاهد انگشتر دونه ای25هزار تومن مادرش تا دید گفت خدارو قسم بخور طلا نیست جون بچتو قسم بخور فرداشم از دستم دراورد دنبال عدد گشت نبود بعد گفت بکن دستت طلا رنگش نمیره گم میشه سنشم متولد1325 ببین خودمو کشتم می خوام طلا بخرم بهش بگم این طلا سکته قشنگ بکنه بفهمه پسرش خرجم میکنه بمیره 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
عین ماله من به خدا دوتا رینگ یه گوشواره قلبی کوچیک و یه انشکتر ساده بدل خریده خدا شاهد انگشتر دونه ا ...

وای خدا  چقد حسود کاش میگفتی طلاس خاک تو سرش

اینا ورا منقرض نمیشن ، ؟ مال منم متولد ۳۲هس

یعنی چی ،بگو منم شاید داشتم طلا اینا بود بره و بر نکرده😂😂😆

نه بابا. گفتم ک این چون منو با خودشو اون یکی عروساش مقایسه میکرد و‌همیشه خراب میشد تواین مقایسه . این سری ی نقاشی نشونش دادم ک کشیده بودم ی لحظه نگاه کرد و نگفت خوبه بده گ هه هییچی قشنگ ی حرصی اومد توصورتشو رفت تواتاق. منم نقاشی ب دست موندم. 

ازین حرص میخورد ک چرا باید ب اون یکی عروساش بگه چی بپزید چجوری بپزید چجوری پذیرایی کنید اما سر من خودشم باید میومد یادمیگرفت ازم. ب اون یکیا باید میگف چجوری بچه داری کنید سوهرداری کنید با فامیلا چجوری سلام علیک کنید اما من یجوری بودم ک همه تعریف میکردن . سرلباس پوشبدن. سلیقه حرف زدن رانندگی کردن .همه چی باعث شده بود ک حسودی کنه. 

parasoo1989@
افرین کاش دوستای واقعیم بودی چقدر نکته بود تو حرفات ، اتفاقا اومدم به شوهرم گفتم من عوض تو خورد شدم ...

ببین سلیقه یعنی یه چیز ارزون بخری درست بچینی تمیز نگهداری اخرین مدل خریدن سلیقه نیست طراح اون شرکته بعدم هیچ وقت از کسی نپرس از کجا خریدی حتی دوستت تو بهترشو با صبر کردنت بخر،از این ماه میبینی میسوزن برای خودت ضش یا هفت تومن بردار برو ژلا بخر بکن تو دستت ببین هی طلات عوض میشه هم سرمایس هم برکت داره اونا دیگه نمیان خونت چون میترکن میبینن تو طلا داری ولی شوهرت به اونا چیز خاصی نمیده منفجر میشن اونا خودشون زدن به کوری کار تورو نمیبینن بزار ببین طلا زیاد داری میبینن ااا پسرشون تورو بیشتر دوستداره اونا مهم نیستن براشون میشینن سرجاشون،دم عید بندازش تو قسط که نتونه به مادرش اینا عیدی بده قرعه کشی بزار  بعد جلو جلو خریدای عیدتو بکن همیشه با پول شوهرت نزار پول داشته باشه