2777
2789
آخه اوانگارد اونموقع شوهر من دچار مشکل مالی شده بود و قرار بود لیتا بهش قرض بدن تا بعدا برگردونیم من ...

خب ببین شرایطتون فرق داره. تو شرایطت این بوده که مقروض بودی به مادرشوهر این شانسش گفته مادر شوهرش شهرستانه پیشش نیست! پس جای مقایسه نیست. 

اما کلا میگم آدم بهتره خواسته خودش رو هر جور شده براورده کنه به جای اینکه منتظر باشه خواسته دیگران هم براورده نشه و بقیه هم با اون مساوی بشن

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه آونگارد شوهرم صدبار گفته که زشته میاین خونه ما حموم منم با چشام و رفتن تو اتاق و بستن در نارصای ...

پس ببخشید خیلی درک خواهرشوهرت پایینه. باید یه جوری اصلا راهش ندی!

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

واقعا بعضیا کی میخوان بفهمن حریم خصوصی زن و شوهر چیه و رعایت کنن.اگه براتون امکانش هست بگو شوهرت حمامشونو درست کنه حداقل نیان اونجا ! میدونم زور داره اما حداقل کمی آرامشتو بدست میاری😕

بخدا لیلی چند بار شده از عمد جوابشو ندادم بعد انقدر نشسته راه پله یا محکم در رو زده بخاطر بچه مجبور شدم باز کنم تا از خواب بیدا. نشه بعد مستقیم هم گفتما که وقتی میبینی خوابم بذار بعدا 

تازه اولا وقتیم خواب بودم در رو باز میکرد میومد تو 

منم از خواب پامیشدم میدیم عین جن زده ها میشدم وقتی میدیم یکی تو حمومه

یه بار خیلی کولی بازی درآوردم وقتی صدا کرد جواب ندادم اینم باز کرد رفت حموم بعد چند دقیقه خودمو زدم به نشنیدن رفتم نزدیک حموم انقدر جیغ زدم که یکی تو حمومه باردارم بودم خودمو زدم به مریضی که ترسیدم تا اینکه شوهرم اومد دعواش کرد که نفهم چرا بدون اجازه میای خونه

از اون به بعد وقتی خوابم نمیاد بدون اجازه اما میبینی تلویزیون نگاه میکنم میاد صدام میزنه تا جواب بدم میاد تو

تا حدودی درکت میکنم دوستم  زمان ازدواج منم  خانواده شوهرم نهایت سعیشونو کردن که خرج زیادی نکنیم  مثلا آتلیه نذاشتن بریم یا عروسی رو تو خونشون گرفتن وخونه مستقل  نگرفتن ولی وقتی نوبت دخترشون شد عکاس  آتلیه محرم شد وعروسی گرفتن تو خونه بی کلاسی  بنظرم تقصیر خودم بود که تو اون شرایط نتونستم  حرفمو بزنم 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

خودشون بهمون گفتن تمام خرج پسرمون با ما و هر چی بخاد پشتشیم پس حق نداشتن وقتی قوب داده بودن

آخه اونموقع برمیگشت میگفت بخدا خیلی خوبه مال شما منم مثل شما تالار و... نمیگیرم اونروز بهش میگم یادته حرفات

بمیرم الهی..خیلی سخته ..عدم امنیت.. از عمق دل درک میکنم...کاش یه جوری حل بشه..ایشالا یه خونه مستقل به زودی بگیرین که دیگه از این مسائل نداشته باشین...

در مورد خرید و اینا هم هممون خاطرات بدی داریم..که بعداا نقضشو دیدیم...اینا رو هم فقط باید فراموش کرد چون فایده ای نداره..منم یه مدت به این چیزا حساس شده بودم..اما از توش چیزی در نمیاد که هیچ حال خودتم همش بده...

اگر در زندگی چیزی می‌خواهی که هیچوقت نداشتی باید کاری انجام دهی که هیچ وقت انجام ندادی...

عزیزم خواهر و خواهر شوهر مجرد نادانسته خیلی اشتباه میکنن چون درکی ندارن چه کوچیک چه بزرگ

خود من 23 سالم بود خواهرم عروس شد همش ناراحت بود و با من دعوا داشت اصلا نمیفهمیدم چرا بعد که ازدواج کردم متوجه شدم دنیاشونو و توقعات مردارو

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

خیلی وقتا ما حاضر میشیم بریم جایی میگه مامان پاشو ماهم بریم ماهم بخاط. احترام مادرشوهرم نمیگیم که نیا  هر چند بعضی وقتا میگیم نه جایی کار داریم خودمون میریم آخه بعدش برمیگرده میگه عب نداره وایمیستیم کارتونو بکنین😊

خودم پشت عروسی خواهرم نامزد کردم و دو سال بعد عروس شدم ولی تازه فهمیدم گیرای خواهرمو و رفتارای خودمو اونم اون زمان کنجکاو بوده براش جالب بوده 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design