2777
2789

خواهرشوهر من بالاخره ازدواجید 

اولش بگم حسودی درکار نیس چون رابطمون خوبه و جدای از اخلاقای گندش  گیرهای بیخودیش دختر خوبیه و منم برا ازدواجش خیلیی تلاش کردم و ازمن حدود هفت سال بزرگتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دردم اینه ایشون خیلییی فضول تشریف داشتن و دارن و توی هر مراسم ما نظر داشتن هنوزم هنوزه هرجا بریم آویزونه و تو یه خونه ایم و بیشتر ساعاتش تو خونه من میگذره از اول ازدواجمون

خیلی وقتاشده ما نیاز به تنهایی داشتیم ولی ایشون خیال رفتن نداشتن از هونه ما

شایدم روزه گرفتی اذیت شدی بداخلاقی میکنی.البته اگه سحر وافطار تغذیه صحیح باشه اینجور نمیشه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
دردم اینه ایشون خیلییی فضول تشریف داشتن و دارن و توی هر مراسم ما نظر داشتن هنوزم هنوزه هرجا بریم آوی ...

خوب چرا به شوهرت نمیگفتی بپیچونتش؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

اما حالا که خودش ازدواج کرده دوس داره همه جا تنها برن از آزمایش و خرید و... خودشم برمیگرذه میگه خب عروس داماد تنها باید برن دیگه

لازم بذکره تو خریدای ما علاوه بر مادرای دوطرف ایشونم آویزوون بود

اما حالا من خیلییی حرصم میاد یادم میفته اونروزامون دیوانه میشم میگم مگت من آدم نبودم مگه من عروس نبودم که دوس داشتم ما هم تنها باشیم

مثل من😢😢😢 همش با پدر و مادرم دعوام میشه. حالا جلو شوهرم جیک نمیزنم.

زهرا جان نكن خواهر خواهش ميكنم با پدر مادرت دعوا نكن يروزي پشيمان ميشي كه خيلي ديره   

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

نه روزه نیستم نزدیک پریودمم نیس😃

چرا بابا بیچاره شوهرم بدتر از من بود و با زبونش و مستقیم میگفت اما ایشون درکش خیلیی ﺋایینه

جوریکه وقتی اونجور میگف همسرم بسختی میرفت خونشون یا نظر نمیداد یا اگرم پا میشد میرفت صبحا که همسرم نبود میومد