2777
2789

قربونت برم انشاالله همیشه خنده رو لبت باشه به این چیزا فکر نکن عزیزم هر دختری تو عروسیش همه چی مطابق میلش نشده یکی تو خرید یکی تو غذاها یکی دعواها یکی.... انشاالله بعدش ادم خوشبخت باشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مثلا الان پنج ساعته بیرونن خودشون یادمه ما نامزد بودیم یه ساعت میرفتیم زنگ میزد به یه بهونه یا میومدیم خونه میپرسید کجااااا بودین پس هنوزم هنوزه میریم بیرون برمیگردیم از پله ها میپره میاد پایین نمیفهمه شاید من خریدی کردم که نمیخام ببینن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما با مقایسه کردن فقط روح خودتون رو آلوده میکنید و به خودتون ضربه میزنید نه هیچ کس دیگه.

متاسفانه آدما تا خودشون توی شرایط دیگران نباشند نمیتونند دیگران رو درک کنند. و برای خودشون تو هر شرایطی بهترین رو میخوان. خواهر شوهر شما هم اون زمان مجرد بوده و شاید شما ر  درک نکرده.

گذشته ها گذشته کاری از دستتون برنمیاد. بهتره برای ایشون آرزوی خوشبختی و بهترین ها رو کنید. ولی در مورد حموم و رفت آمد موضعتون رو نسبت بهشون مشخص کنید. خیلی رک بگید که حموم اومدن شما اینجا صحیح نیست و به یه بهانه ای ازشون کلید رو بگیرید. رفت و آمدتون رو کم کنید. 

میتونید چند بار که اومدن بگید آب قطعه. یجوری آب رو قطع کنید خودتون . تا بیشتر از این اذیت نشید.

خیلی وقتا ما حاضر میشیم بریم جایی میگه مامان پاشو ماهم بریم ماهم بخاط. احترام مادرشوهرم نمیگیم که نی ...

به شوهرت بگو بگه نه خودمون میریم نگفتم بگو باید جایی بریم انشاالله دفعه بعد 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بیدمشک منم نمیخام که برم منم ازدواج سه سال پیش بود دیگه اونموقع هم خیلیا تنهایی میرفتن اما چرا اینا ...

عزيزم يادآوري ش دردي رو دوا نميكنه همه ما از اين مسائل تو ازدواجمون داشتيم من به جز خانواده شوهرم خانواده خودمم عذابم دادن واسه مراسم و از اين چيزا

بيشتر برنامه ريزيايي كه واسه مراسمم تو سالن داشتم اونجور كه ميخاستم نشد

ولي بهش فكرنميكنم 

گذشته ديگه حالو درياب  

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

همیشه ناراحت میشدم اما اینروزا با دیدن ازدواج خودش و توقعات و حرفاش داغم تازه شده

اخه جالبه اونروز مادرش میگه نزدیک ما خونه بگیرین که من راحت بیام خونتون برگشته میگه نه مامان یعنی چی هی بیای خونه ما 

زشته آدم میخاد خونه خودس تنها باشه منم اینجور شدم😮😮😮

خندیدم گفتم همه میخان تنها باشن دیگه

اما ما میایم خونتون گفتم تازشم بچمو میارم میذارم خونت میرم کلاس و خرید و ... با شوخی میگفتم نمیدونم دیگه درکش رسید بفهمه چی میگم یا نه

همیشه ناراحت میشدم اما اینروزا با دیدن ازدواج خودش و توقعات و حرفاش داغم تازه شده اخه جالبه اونروز ...

ببین خانواده شوهر منم خیلی برای ما کوتاهی کردن نه خرید عقد نه خرید عروسی. بعدش که خواهر شوهرم خواست عقد کنه نمی‌دونی چه خریدی کردن اما خدا جای حق نشسته عجیب حالشونو گرفت😂😂😂😂

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

شب قبل عقدش مادربزرگ شوهرم، مامان باباش٬ مرد ماخواستیم مراسمو بهم بزنیم اما مادر داماد نذاشت گفت میوه شیرینیها خراب میشه مهمون راه دور دارم. خلاصه یه عقد گرفتن فقط پدر شوهر مادرشوهرم بودن و یکی از خاله های شوهرم با کل اقوام داماد. حتی ما هم نرفتیم. بعدشم که همه فامیل فهمیدن افتادن به جون اینها که چرا مراسم گرفتین چه دعواهایی شد!

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
زهرا جان نكن خواهر خواهش ميكنم با پدر مادرت دعوا نكن يروزي پشيمان ميشي كه خيلي ديره    

آخخخخخ آجی خیلی فشار رومه. دیواری کوتاه تر از پدر و مادر بدبختم وجود نداره. فقط خدا آدمم کنه😭