2777
2789

من نمیخام که پاشم برم با بچه سختم میشه اما یه تعارف نمیکنه هیچ مادر خودشم نمیبره

خب بگم هم چه فایده مگه روزای شیرین من برمیگرده بخدا یادم میاد تو خریدامون شده بود مغازه خیلیی کوچیک بود اما این خودشو بزور جا میداد مغازه

عووو حوصله داري الان يكي خودشو بكشه بگه بيا بريم خريد عروسي نميرم

حوصله داري...

ديگه دوره اين چيزا سر اومده

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو عروسی ما دایی شوهرم مرد و ما نتونستیم عروسی مفصل بگیریم هرچند دوماه بعدش بود اما خب راضی نشذن و منم از نامزدی خسته بودم گفتم زود عروسی کنیم 

یادمه تو مراسم ما انقدر بحث راه انداخت تالار هم نگرفتیم من فقط رفتم آرایشگاه و اتلیه و... بعد طرف من بودن تو عروسی فقط و دوسه نفر از اینا

یادمه وقتی شوهرم سرش داد زد که به تو چه نظر میدی؟ آخه مادرشوهرمو اون پر میکرد که نه عروسی نگیرین مردم چی میگن. برگشت گفت بخدا من عروسی نمیگیرم اگرم بگیرم اونایی که به شما گفتم دعوت نکنین منم دعوت نمیکنم در حالیکه خانووم الان برا عقدش میخاس تالار بگیره که شکر خدا جور نشد

من جات بودم حتما متلكمو با خنده و خوشرويي ميگفتم مثلا ميگم اره حق با توئه زن و شوهر  دلشون ميخواد تنها برن! موقع خريد مارو يادته كه؟؟ همه بودين! بعدم يه اه بلند بالا بكش😈

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

دیگه قسم خوردم بگم بهش چه شوخی چه جدی 

آتیش میگیرم مادر شوهرم موقع خرید حلقه گفت از این ست ها بگیرین

منم خوب از خودتون یادتون بیاد دیگه آدم اول نامزدیش که نمیتونه چیزی بگه علیرغم میلم ست گرفتم در حالیکه انگشتر دیگه ای برای مهمونی اینا نمیگرفتن

هنوزم هنوزه نمیتونم انگشترم دستم کنم و همیشه تو مهمونیا دستم خالیه و ناراحت میشم هنوزم پولمون نرسیده برا مهمونی بگیریم

اونروز که سر حلقه گرفتن بحث میکردن مادرش برگشت گف از اون ست ها نگیرها یدونه شیک و اعلی بگیر در حالیکه انگشتر بله برون اینم خیلییی گرون و خوبه

درکت میکنم ولی الان با یادآوری گذشته که دردی ازت دوا نمیشه!!! فقط با حرص خوردن خودت و نابود میکنی و بچه طفل معصوم تو! 

خدا رو شکر کن ازدواج کرد شمام خلوت و تنهایی پیدا کردین.

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

بخدا تو خونه ام حریم ندارم یهو میبینی در رو باز کرد اومد تو با یه بار صدا زدن

بعد راحت میره اتاق خوابم 

و ...

اینم بگم از اول ازدواجمون کف حمومشون خرابه و همش میان خونه ما

آتیش میگیرم

خیلی وقتا شده خوابمو بهم زدن، یا بچم با صداش بیدارشده، یا مت خونه نبودم باز کردن رفتن حموم هرچیم شوهرم میگه دزست کنین حمامتونو گوش نمیدن آخر سر گفتن پولشو داری بده درست کنیم

الانم آتیش میگیرم که از این به بعد با اون پسره ... میکنه بعد میاد غسلشو خونه من

آخه حموم جای شخصیه چرا نمیفهمن

بحث خرید و ... رو یه جور تلافی میکنم سرش و حرفمو میگم با متلک و شوخی اما بحث این خونه رو چیکار کنم از اینکه خودش جدا از مادرشوهره و کسی نیس هی بپره خونشون اما من قسم خوردم تلافی کنم انقدر برم بشینم خونشون که بفهمه چی کشیدم

عزیزم خانواده شوهرم برای منم هیچ کاری نکردن الان دخترشون میخواد عروس بشه چه توقعاتی که ندارن...کاملا درکت میکنم...البته اینوبگم که همیشه احترامم نگه داشته تاحالا حرفی نزده که دلم بشکنه....اماخب آدم یه چیزایی رو یادش نمیره منم الان مثل شمافقط دارم مقایسه میکنم....

👫👰👨👪🌄

من یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشی. ببین به عنوان عروس هر کسی خودش باید تعیین کنه چی دوست داره چی نداره. بدون مقایسه با هیچکس. اون زمان اگر شما تالار میخواستی انگشتر فلان میخواستی و... باید میگفتی و سر حرفتم وامیسادی. اجازه نمیدادی برات تصمیم بگیرن. 

الانم این خانم خودش احتمالا مادرشوهر یا خواهرشوهر داره اما خودش داره تصمیم میگیره 

خلاصه اینکه نباید مقایسه کنی چیزی که خودت بخوای رو باید سرش واسی و کاری به کسی نداشته باشی.

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

آره یاس منم رابطمون خیلی خوبه ولی این کمبود ها رو جبران نمیکنه که

هرچند میدونم نمیتونم که همون کارا رو سرش بیارم هی بپرم برم هوتشون آخه مرد غریبس دیگه زشت میشه من برم اتاق خواب و حموم شون

من فکر میکنم شما نمیتونی حرفتو بزنی و بعدش میشینی غصه میخوری و مقایسه میکنی! خب محکم باش و رک بگو حموم خونه هر کسی شخصیه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    

آخه اوانگارد اونموقع شوهر من دچار مشکل مالی شده بود و قرار بود لیتا بهش قرض بدن تا بعدا برگردونیم منم نمیتونستم اصرار کنم درحالیکه هرچی دادن برگردوندیم دیگه و اونام انقدر توان مالیشون خوبه که میتونستن بهترین چیزا رو برامون بخرن

نه ایشون مادرسوهرش شهرستانه براهمین زیاد نظر ندارن که روش