2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

برا روز بعد حداقل برنامه داشته باشیم 

یه برنامه هفتگی 

یه برنامه ماهانه 

یه برنامه سالانه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
برا روز بعد حداقل برنامه داشته باشیم  یه برنامه هفتگی  یه برنامه ماهانه  یه برنامه ...

مامان جون شما شديدا ذهن منو پيش پيش ميخونيا و پيشنهاداتت عين فكراي منه  

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان جون شما شديدا ذهن منو پيش پيش ميخونيا و پيشنهاداتت عين فكراي منه    

چون غیر از این تو این تاپیک نمیشه گفت اگه قرار باشه پیشرفتی باشه باید طبق برنامه باشه

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
برنامه ریزی خیلی عالیه اما فقط نیمی از کاره ، نیمه اصلی عملی کردن برنامه ریزی که یک انسان قوی و باار ...

کم کم میشیم دیگه گروه بودن برا همینه 

هرهفته راجع به يه چيزي عميق گپ بزنيم و در آخر هفته من قول ميدم همه رو خلاصه برداري كنم و باهم مرور كنيم و به هم كتاباي سازنده معرفي كنيم

من تمام دغدغم اینه ک تو شغلم پیشرفت کنم

به نظر من آدم تو هرجایگاهی ک هست باید تو اون جایگاه بهترین باشه

فرق نمیکنه خانه داری،معلمی،دکتری،ارایشگری باید بهترینارو برای خودت رقم بزنی 

شاخصه بهترین بودن قاعدتا پشتکاره

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

به نظر من میتونیم یک برنامه جانبی هم داشته باشیم با نام دلخواه خودمون مثلا تولد عادات زیبا

که توی اون بیاییم مثلا یک عادت غیر مفید رو به صورتی تدریجی با عادت یا عادات مفید جایگزین کنیم

به طور مثال استفاده از فضای مجازی (که البته عادت بدی نیست اما زیادش مضره)

مثلا من روزی ۵ ساعت توی فضای مجازی در روز وقت میگذرونم 

روز یا هفته اول بیام نیم ساعت از این زمان رو کتاب بخونم یا برم پیاده روی

مرحله بعد یک ساعت 

و به همین منوال ...

به نظر من میتونیم یک برنامه جانبی هم داشته باشیم با نام دلخواه خودمون مثلا تولد عادات زیبا که توی ا ...

موافقم

فقط براي نتيجه دار بودن بحث بايد ازيه نقطه معنادار شروع كنيم به نظرتون دقيقا از چه موضوعي شروع كنيم؟

ببینید چون دیدگاهها فقط متفاوته 

بیایم از دریچه دید طرف حرف بزنیم نه اینکه نصیحت کنیم و بگیم اینکار رو بکن اونکار رو بکن 

ببینید چون دیدگاهها فقط متفاوته  بیایم از دریچه دید طرف حرف بزنیم نه اینکه نصیحت کنیم و بگیم ا ...

دقيقا براي خودمون قانون بذاريم تو اين تاپيك نصيحتي وجود نداره و ما فقط حق داريم نظرات شخصيمون رو بدون القا و منظوري با زبان نرم عنوان كنيم

به نظر من میتونیم یک برنامه جانبی هم داشته باشیم با نام دلخواه خودمون مثلا تولد عادات زیبا که توی ا ...

بله برا همین باید ساعت حضور داشته باشه تاپیک 

یا اینکه اگر خانه دار هستیم و شغل خارج از منزل نداریم(که من جزو این گروه هستم) بیاییم یک چیز جدید یاد بگیریم و انجام بدیم حتی به عنوان سرگرمی. مثلا قلاب بافی یا خیاطی یا کتاب خوندن یا نوشتن خاطرات روزانه یا دیدن فیلم های خوب یا خوندن زبان یا حفظ شعر و قرآن و.....