2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

فقط نکته اینجاست انسانهای موفق هم ضعفهایی دارن 

شکست میخورن 

تعادل گاهی دستشون در میره 

تو همه ابعاد زندگی مثل هم موفق نیستن 

فقط تفاوتشون اینه تمام این نکات منفی رو میدونن و سعی در بهتر کردن شرایط پیش میرن 

پس دیدید یکی یه نقطه ضعف داره نگید وای من فکر نمیکردم 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
تو جامعه ما از مرد فقط ی توقع وجود داره، اونم خرج و مخارج هستش. در اکثریت موارد البته. اما ی خانم ه ...

جامعه تصور اشتباه داره و این مرد موفق نیست که پولدار زیاد باشه 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو جامعه ما از مرد فقط ی توقع وجود داره، اونم خرج و مخارج هستش. در اکثریت موارد البته. اما ی خانم ه ...

درسته حق باشماست عزيزم اما يه چيزي بگم من تو اطرافم يه خانمايي رو ميبينم كه از بس كاراشون رو برنامه منظم پيش ميره كه خيلي فشار كمي روشون مياد و باتمام مشغله هاشون هميشه سرزنده و شادن يعني عاشق اين مدل زناي قوي هستم 

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
جامعه تصور اشتباه داره و این مرد موفق نیست که پولدار زیاد باشه 

پولدار نه خرج و مخارج یک زندگی!

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
اولين سوال از شما خانم هاي عزيز براي استارت بحث: رسالت يك زن چيه؟و معني عميق يك زن شايسته چيه؟

رسالت یک زن؟  خوب من بحث رسالت رو جنسیتی نمیدونم خب انسان از نظر من رسالتش اینه که حداقل در شعاع چند متریش بوی انسانیت و مهربونی بدون توقع بیاد و مسیولیت پذیری 

درسته حق باشماست عزيزم اما يه چيزي بگم من تو اطرافم يه خانمايي رو ميبينم كه از بس كاراشون رو برنامه ...

بله قبول دارم من خودم نمونه اش بودم قبل از بچه دارشدن، ب نظر شما بچه ای ک از شش ماهگی بهر مهد با بقیه بچه ها فرق نداره!

درسته این بعد برای زن باعث میشه بذار ه مهد و بهر پی شغل و کار و زندکیش و سرزنده و سبک بال باشه اما برای اون بچه چطور؟!

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆
به نظر من کتاب شفای زندگی خیلی خوبه  اگر کسی نخونده بخونه مطمئنا بی فایده نخواهد بود

عالیه منم خوندم

رسالت یک زن؟  خوب من بحث رسالت رو جنسیتی نمیدونم خب انسان از نظر من رسالتش اینه که حداقل در شعا ...

خيلي خوب گفتي منم موافقم زن شايسته كسي هست كه عامل تخريب چيزي يا كسي نباشه و عامل هاي تخريب رو هم با جسارت از جلوي راهش برداره تا به رسالت اصليش برسه يعني فهم درست هدف و علت تولدش و درك مفيد بودنش براي خانواده و اطرافيانش

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
  1. عاااااالیه منم هستم
  2. درمورد موفقیتهای شغلی هم صحبت کنیم
  3. راهکار و ایده بدیم برا کسب و کار
  4. به هم انرژی بدیم که بخودمون اهمیت بدیم
  5. دوووووس دارممممم
من میتونم دنیامو تغییر بدم...