2777
2789
عنوان

زنان موفق !!

| مشاهده متن کامل بحث + 13325 بازدید | 534 پست

من غیر درس خوندن دوست دارم کلاس زبانمو ادامه بدم..چون خیلی بهش علاقه دارم😊واینکه میخوام برنامه ریزی کنیم تو این تابستون یکی دوتا سفر با همسرم بریم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منظوراستارتر هم موفقیت هم توی کار خونه وهم بیرون خونه هست.

دقيقا زدي به هدف بچه ها همه ميدونيم كه زن موفق زني با ابعاد همه جانبه موفق چه در خونش چه در جامعست منتها هركس موفقيت رو از قاب خودش ميبينه يكي خانه داره يكي شاغل و تعامل يعني رد و بدل همه انرژي هاي مثبت

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

موافقم 

خب یه زنی موفقه که در همه زمینه ها بتونه تعادل ایجاد کنه 

هم تو اجتماع 

هم تو زندگی مشترک 

هم اگه بچه ای داره یا میخواد تو پرورش 

هیچ کدوم هم تناقضی باهم نداره فقط نباید تو یکیش غرق شد و دیگری رو فراموش کرد همین

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
بنظرمن موضوع بحث ها دسته بندی بشه بهتره...هر روزیا هرچندروز درمورد یک موضوع خاص.

عاليه نظرت موافقم حالا در مورد چيا طبقه بندي كنيم؟ بچه ها فقط پايه باشين تا تاپيك فعال باشه و به جاهاي نتيجه دار برسيم

من مجردم نمیشه انرژی بدم بگیرم🤔

شما مجرد باش ربطی نداره که مگه مجرد بودن منافاتی با موفقیت داره

نه عزیزم 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
خداوند بزرگ کار خانم ها رو خیلی سخت کرده، فلسفه اش رو شکر🙏

نه مردها هم باید تو کار بیرون 

رابطه با همسرشون 

تربیت فرزند 

و غیره 

موفق باشن 

میتونه خیلی تاپیک مفیدی باشه به شرط همدلی و تداوم

آره عزيزم من فكر كردم جاي اينكه همش غمامونو به هم انتقال بديم چه خوبه حداقل شبا دورهم باشيم و با افكار مثبت بخوابيم و انتظار يه روز خوب و سازنده ترو داشته باشيم بياين دوستاي خوبي براي پيشرفت هم باشيك

نه مردها هم باید تو کار بیرون  رابطه با همسرشون  تربیت فرزند  و غیره  موفق ب ...

تو جامعه ما از مرد فقط ی توقع وجود داره، اونم خرج و مخارج هستش. در اکثریت موارد البته.

اما ی خانم هم سرکار میره+خانه داری+بچه داری+خامواده شوهر داری+بارداری+زایمان+پخت و پز و مهمون داری و پس انداز و مدیریت زندگی و ... بازم بگم عزیزم؟

🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆