2789
عنوان

زنان موفق !!

13317 بازدید | 534 پست

امشب پيش خودم فكر كردم كه چرا ما اينجا حرفاي انرژي بخش بهم رد و بدل نكنيم

بياين هركدومتون كه پايست باهم دوست شيم و براي ارتقاي زندگي متاهليمون باهم حرف بزنيم از خانه داري و همسرداري و رسيدگي به خودمون و بچه ها اسم اين تاپيكو بذاريم زنان موفق و بهم كمك كنيم كه هرشب حداقل باهم تعامل كنيم تا به اتفاقاي خوب تو زندگي برسيم و به جاي دعوا و درگيري و تمركز روس اونا اتفاقات قشنگ رو براي هم مرور كنيم كي پايه ي حرفامه بگه بسم الله...

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی خوبه فقط یه نکته که زن موفق فقط نباید در زندگی زناشویی و همسرو بچه داری موفق باشه در جنبه های ا ...

عزيز دلم منم منظورم همينه من خودم آرايشگرم يه جورايي و برام محيط كار هم مهمه

من موفق بودن رو در خانه داری و بچه داری و همسرداری نمیبینم؛ یک زن موفق، باید مستقل و خودساخته و با اراده باشه؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

منکه میخوام از همین تابستون شروع کنم با برنامه ریزی واسه کنکور ارشد سال دیگه بخونم و رتبه خوبی بیارم..روابطم باهمسرمم خوبه😊

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

پس شروع كنيم هركي هرچي كرمشه بگه يا دوست دارين از كاراي متفاوتي كه فكر ميكنين نسبت به ديگران انجام ميدين و قايل تقديره بازگو كنين